Η Κορινθία και οι αριθμοί τρομάζουν τον Πέτρο…!

    0
    13
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Οι δύο μεγάλοι νομοί της Πελοποννήσου Μεσσηνία (200.899) και Κορινθία (140.590) με 350.000 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, δηλαδή το 50% ολόκληρης της περιφέρειας θα εκλέξουν τον νέο περιφερειάρχη.
    Να υποθέσουμε όπως λένε οι επιτελείς του περιφερειάρχη,ότι ο Παναγιώτης Νίκας, στην Λακωνία, την Αρκαδία και την Αργολίδα, θα πάει πολύ άσχημα και θα μείνει σε ποσοστά μεταξύ 15-20% και ο Πέτρος Τατούλης θα μείνει σε σχετικά υψηλά ποσοστά.
    Οι δύο μεγάλοι νομοί θα κάνουν πάλι την διαφορά η οποία θα εξαρτηθεί από την απόσταση που θα έχουν μεταξύ τους τα ποσοστά των υποψηφίων.

    Στην Μεσσηνία
    Στην Μεσσηνία το 2014 ο Πέτρος Τατούλης,με την στήριξη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, πήρε 36,96%, έναντι 17,73% του Βουδούρη και 12,78% του Δέδε.
    Σήμερα ο Δέδες δυνητικά μπορεί να πάρει συνολικά (θεωρητικά πάντα) αφου η δική του παράταξη και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ήδη συνενωθεί περίπου 30%.
    Ο Παναγιώτης Νίκας ειδικά στην Μεσσηνία όσο άσχημα και να πάνε,για αυτόν τα πράγματα , θα έχει ένα ποσοστό πολύ μεγαλύτερο του 25%, αν και οι δημοσκοπήσεις στην Μεσσηνία τον δείχνουν πρώτο.
    Τι μένει λοιπόν για τον Πέτρο Τατούλη απο το 37%;;;
    Στην Μεσσηνία με ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κόμμα της ΝΔ απέναντι του, το ΚΙΝΑΛ, απέναντι του και ενωμένες τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και αν “τραβήξουν” πολιτικά και σε ψήφους οι υποψήφιοι του είναι σχεδόν ακατόρθωτο να προσεγγίσει το 20%….

    Στην Κορινθία
    Στην Κορινθία, το 2014 ο Πέτρος Τατούλης υποστηριζόμενος απο την ΝΔ και το επίσημο ΠΑΣΟΚ πήρε 35,75%, έναντι 29,07% του Γιώργου Δέδε και 14,89% του Βουδούρη.
    Δέδες και Βουδούρης μαζί πήγαν στο 45%, ποσοστό πολύ μεγάλο που προδικάζει τον πρώτο, όση φθορά και να έχει αν έχει ο Γιώργος Δέδες, τον οποίο οι Κορίνθιοι, συνεχίζουν να εκτιμούν έστω και αυτοί που τον ψήφισαν το 2014.Ακόμα και αν χάσει λόγω ΣΥΡΙΖΑ 15% πάλι θα είναι πρώτος.
    Πρέπει να είναι παράφρονας κανείς για να πιστεύει ότι ο Δέδες θα πάρει ποσοστό κάτω απο 30% στην Κορινθία.
    Το απλό ερώτημα είναι:
    Η Νέα Δημοκρατία στην Κορινθία με τον Νίκα και το ΚΙΝΑΛ με τον Μπουντρούκα, τι πραγματικό ποσοστό θα κόψουν απο τον Πέτρο Τατούλη;
    Νίκας και Μπουντρούκας, ακόμα και το σύστημα διαλυθεί σε κάθε περίπτωση και οι δύο μαζί θα πάρουν 20%.
    Αυτό σημαίνει ότι το 35% του Τατούλη το 2014 αυτόματα θα γίνει 15% και απο εκεί και πέρα ότι τραβήξει το ψηφοδέλτιο.

    Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι, για το επιτελείο του Πέτρου, που είναι εξαιρετικά έξυπνος και ξέρει ότι στις εκλογές δεν ψηφίζουν μόνο οι παράγοντες και όσοι θέλουν καλές σχέσεις με την περιφέρεια αλλά θα ψηφίσουν 700.000 Πελοποννήσιοι, που είναι και έξω απο τα κόλπα και η συντριπτική τους πλειοψηφία ακολουθεί το κόμμα της.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1η: Με την Νέα Δημοκρατία να παρουσιάζει κομματική συσπείρωση στο 80%, όσο λαθεμένη επιλογή και να είναι ο Νίκας,δεν είναι και τόσο εύκολο να περιμένεις μαζική απόδραση των ψηφοφόρων του κόμματος, λίγο πριν ο Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2η: Για όσους λένε ότι ο Πέτρος είναι χαρισματικός και θα εξολοθρεύσει την ΝΔ. Και το 2014 χαρισματικός ήταν και δεν είχε αντίπαλο και είχε ολο το κόμμα μαζί του αλλά στην Μεσσηνία και την Κορινθία πήρε μόλις 35%.
    Τώρα έχει απέναντι του διατεταγμένους τους κομματικούς μηχανισμούς ΟΛΩΝ των κομμάτων και θα προσπαθήσει να τους διεμβολίσει με τους προσωπικούς του φίλους.
    Θα πρέπει εκτός απο την χαρισματικότητα να αναπτύξει και όλες τις μαγικές δυνάμεις του Χουντίνι…!

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3η: Αν ο Παναγιώτης Νίκας έρθει δεύτερος στην Κορινθία, είναι παραπάνω απο δεδομένο ότι θα περάσει στον δεύτερο γύρο.
    Η γνώμη μας είναι αυτή.

    Γ.Λ.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn