Να γιατί ο σκύλος σου σε ακολουθεί παντού σαν σκιά

0
10
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αν έχετε κάποιες φορές την αίσθηση ότι σας παρακολουθούν, είναι πιθανότατα γιατί έχετε σκύλο.

Όλοι γνωρίζουν ότι ο σκύλος έχει τη συνήθεια να μας ακολουθεί κατά πόδας μόλις σηκωθούμε από τον καναπέ, λειτουργώντας ως σκιά μας.

Γιατί συμβαίνει όμως αυτό; Σύμφωνα με την ειδικό στη συμπεριφορά των σκύλων, δρ Mary Burch, που μίλησε στο «Reader’s Digest»: «Όταν τα σκυλιά ακολουθούν τους ιδιοκτήτες τους, υπάρχουν αρκετές επιστημονικές εξηγήσεις που εξαρτώνται από τον ίδιο τον σκύλο αλλά και την κάθε περίπτωση ξεχωριστά».

Σε αυτούς συγκαταλέγεται η μάθηση, καθώς κάθε φορά που σε ακολουθεί του συμβαίνουν συνήθως καλά πράγματα, όπως χάδια, λιχουδιές και βόλτες. Κι έτσι μαθαίνει να σε παίρνει από πίσω αναζητώντας μια πιθανή επιβράβευση.

Ταυτοχρόνως, έχει κι αυτό το φυσικό ένστικτο της αγέλης, μας λέει πάντα η Mary Burch, που παρά την εξημέρωση του σκύλου δεν χάνεται. Είναι στο DNA του να θέλει να γίνει μέλος της αγέλης και να βρει τη θέση που του αναλογεί. Έστω κι αν η αγέλη αποτελείται από ένα μόνο άτομο, εσάς.

Ένας τρίτος λόγος είναι τα «χημικά της ευεξίας», όπως τα αποκαλεί η ειδικός, καθώς η παρουσία του ιδιοκτήτη κάνει τον εγκέφαλο του σκύλου να απελευθερώνει τις «ουσίες της καλοπέρασης». Επιπροσθέτως, ένας άλλος λόγος είναι ο δεσμός που φτιάχνει ο σκύλος με τον ιδιοκτήτη του και προσπαθεί να ενδυναμώσει ανά πάσα στιγμή.

Η καθηγήτρια ψυχολογίας και διευθύντρια του Γνωσιακού Κέντρου Σκύλων του Πανεπιστημίου Γέιλ, Laurie Santos, λέει πως ένας πέμπτος λόγος είναι η υποχρέωση που νιώθει ο σκύλος να μας βοηθήσει. «Τα σκυλιά επενδύουν συναισθηματικά σε πόρους ώστε να επιβιώσουν» και ο πλέον σημαντικός πόρος είναι η εδαφική κυριαρχία. Όσο κινείσαι στο σπίτι, εξηγεί, ο σκύλος μπορεί να νιώθει ότι περιπολείς την περιοχή σου και νιώθει υποχρεωμένος να σε βοηθήσει.

Και τέλος είναι πάντα η περιέργεια, ας μην ξεχνάμε την παροιμιώδη περιέργεια των σκυλιών! Όταν σηκώνεσαι και πας κάπου, ο σκύλος αναρωτιέται τι πας να σκαρώσεις, κι έτσι θέλει να το ερευνήσει…

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn