Η Λαική Συσπείρωση για τα νερά της Τάκας

0
73
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Ξοδεύτηκαν πάνω από 50 εκατ. Ευρώ για την κατασκευή του ταμιευτήρα της Τάκας, τα έργα ολοκληρώθηκαν, όμως τα βασικά κανάλια που συγκεντρώνουν τα νερά δεν συνδέθηκαν με τον ταμιευτήρα και αντί να ρίχνουν τα νερά στη λίμνη τα ρίχνουν απ’ έξω, πλημμυρίζοντας την περιοχή. Αντί να έχουμε κανάλια και δίκτυα που να παίρνουν νερό απ’ τη λίμνη και να το πηγαίνουν στα χωράφια για να ποτίζονται όταν χρειάζεται, έχουμε το αντίστροφο. Να ξοδεύονται κάθε χρόνο μεγάλα ποσά σε ρεύμα, για να παίρνουν το νερό απ’ τα χωράφια και να το ρίχνουν στη λίμνη».

Αυτό, δήλωσε, σήμερα το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου, απ’ την Τρίπολη, ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαικής Συσπείρωσης, Ευάγγελος Γούργαρης.

Ο κ. Γούργαρης, ισχυρίστηκε ότι δεν λειτούργησε φέτος καμία διαδικασία, με συνέπεια να πλημμυρίσουν εκτάσεις στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης της Τάκας Τριπόλεως.

Κατά τον κ. Γούργαρη, υπεύθυνος αυτού του προβλήματος είναι ο κ. Π. Τατούλης, όπου μαζί με τους αντιπεριφερειάρχες της Αρκαδίας, πηγαίνουν ‘(…) σαν σύγχρονοι Μαυρογιαλούροι με την κουστωδία τους στον τόπο του εγκλήματος και κομπάζουν ότι έσωσαν τους αγρότες (…)’.

Ο κ. Γούργαρης, ρίχνει ευθύνες για το πρόβλημα και στις προηγούμενες κυβερνήσεις, αφού ισχυρίζεται, ότι αυτές, ‘(…) έδωσαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ επιχορηγήσεις στους επιχειρηματικούς ομίλους (…)’.

Τέλος, γνωστοποίησε, ότι η Λαική Συσπείρωση, στο δήμο της Τρίπολης, θα πάρει πρωτοβουλίες ανάδειξης του ζητήματος και θα προκαλέσει συζήτηση πάνω σ’ αυτό που έχει να κάνει και με τα αιολικά πάρκα.

Η συνέντευξη του κ. Γούργαρη, έγινε με αφορμή, πρόσφατη επίσκεψη της περιφερειακής αρχής στο αντλιοστάσιο του ταμιευτήρα της Τάκας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn