Ετσι πάμε για εκλογές στην Κορινθία…

0
58
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σχολιάζει:

Ο Ντίνος Παπαντωνίου

? Μπράβο Μάρκο. Είναι ίσως η πρώτη φορά που, και το σήμα ενός συνδυασμού είχε την σημειολογία του και ο λόγος ενός υποψηφίου είχε αρχή –μέση και τέλος. Η πολιτική είναι πρόλογος και όχι παρακμιακός επίλογος.

? Η μάχη θα είναι ανάμεσα στο φως και το σκότος. «Εμείς είμαστε το φως». Έτσι τελείωσε τον λόγο του καταχειροκροτούμενος υποψήφιος δήμαρχος στη Κόρινθο. Η πολιτική ως «ανώτερη» τέχνη.

? Επτά χρόνια αναπληρωτής νομάρχης, πέντε χρόνια πρόεδρος νομαρχιακού συμβουλίου, δώδεκα χρόνια δήμαρχος. Υποψήφιος τώρα και για την περιφέρεια (την ακρωτηριασμένη).Η ανανέωση σε πλήρη εξέλιξη.

? Οι συγκεντρώσεις των υποψηφίων(μέχρι τώρα),μοιάζουν με θεατρική παράσταση. Ο μονόλογος(μονόπρακτο) του υποψηφίου, το χειροκρότημα(από καθήκον) και η αποχώρηση. Οι άνθρωποι συγκεντρώνονται για να συνομιλούν, όχι να βγάζουν βόλτα το εγώ τους. Η συνομιλία γεννήθηκε στην Ελλάδα.

➡️ Οι υποψήφιοι δεν έχουν ανάγκη από χειροκροτητές, αλλά από συνομιλητές. Οι ίδιοι πρέπει να προκαλούν το διάλογο, για να είναι βέβαιοι ότι τους άκουσαν. Η πείρα μας έχει δείξει ότι μόνο το 10 τοις εκατό παρακολουθεί –ακολουθεί τον ομιλητή.

➡️ Οι υποψήφιοι στην Κόρινθο, στη Νεμέα, στη βόχα στη Σικυώνα, στο Λουτράκι, είναι καιρός να μιλήσουν για το(τα) συμβολικά κεφάλαια των περιοχών τους. Αυτό βέβαια προϋποθέτει μια άλλη παιδεία, ένα νέο αυτοδιοικητικό αλφάβητο.

? Θα περίμενε κανείς η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ το 2015,να σηματοδοτούσε και την ανάπτυξη των κινημάτων σε επίπεδο περιφέρειας, νομών, δήμων. Η συμμετοχή και η συνομιλία, είναι το Α και Ω της δημοκρατίας. Το παρκάρω στο κράτος σε οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε νέα αδιέξοδα.

? Όπου σταθούν και όπου βρεθούν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ, μιλούν για το σχέδιο Ελλάδα. Ως έκθεση ιδεών, μπράβο τους. Καλή σύνταξη, πλούσιο λεξιλόγιο, καλή αντιγραφή.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn