Το πάει καλά ο Καλλίρης;

    0
    72
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Κατα τα φαινόμενα στις 29 Ιανουαρίου θα κάνει την πρώτη δημόσια παρουσία τους ως υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων.
    Δίπλα του θα είναι πολλοί γνωστοί Κορίνθιοι, οι οποίοι άλλοι θα συμμετέχουν στον συνδυασμό και άλλοι θα στηρίζουν με τρόπο δημόσιο.
    Στην περίπτωση του Πελοπίδα Καλλίρη έχουμε μία πλήρη αναστροφή των γνωστών επικοινωνιακών μεθόδων.
    Πριν ανακοινωθεί το όνομα και το σήμα του συνδυασμού, πριν ο ίδιος περιγράψει τους στόχους και κάνει τις απαραίτητες θεσμικές δηλώσεις, υπάρχουν ηχηρές δηλώσεις στήριξης απο κοινωνικά και πολιτικά στελέχη πρώτης γραμμής.
    Στελέχη με παρουσία στην αυτοδιοίκηση, στους θεσμούς και τις επιχειρήσεις, βγαίνουν μπροστά και διαμορφώνουν το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα ανακηρύξει ο Πελοπίδας Καλλίρης, την αναμενόμενη παρέμβαση για την Κόρινθο.
    Σωστό επικοινωνιακά αλλά και πολιτικά.
    Η κάθοδος Καλλίρη δεν είναι μία προσωπική φιλοδοξία που πρέπει να εξυπηρετηθεί με κάθε τρόπο αλλα το αποτέλεσμα της ανάγκης, να αναδειχθεί μία πρόταση που μπορεί να γίνει πλειοψηφική, με δεδομένο ότι ο Καλλίρης δεν έχει απασχολήσει αρνητικά την κοινωνία και δεν έχει χρεωθεί δημοτικά λάθη.
    Αυτό είναι το ουσιαστικό μήνυμα που εκπέμπει η τακτική των δηλώσεων που θα συνεχιστεί αλλά και θα κορυφωθεί στις 29 Ιανουαρίου, όταν θα ανακοινωθούν περίπου 30 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
    Ετσι και σοβαρή πολιτική προσμονή δημιουργείται και απο κάτω διαμορφώνεται κλίμα, απαραίτητο για έναν συνδυασμό που έρχεται απο την ίδια την Κορινθιακή κοινωνία, όπως λένε στελέχη της παράταξης Καλλίρη.
    Μένει πλέον να δούμε και τον πολιτικό απόηχο της εκδήλωσης που έρχεται…!

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn