Σεμινάριο Ρητορικής Παιδείας από το Συνδεσμο Φιλολόγων

0
63
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το  Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κορινθίας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.: https://www.rhetoricinstitute.edu.gr/ ), συνδιοργανώνουν βιωματικό σεμινάριο με θέμα:

«Η ρητορική παιδεία στη σχολική τάξη: η αξία της νοηματικής, μεγαλόφωνης ανάγνωσης και της παραγωγής αυθόρμητου λόγου»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 στο 4ο ΓΕΛ Κορίνθου,  ώρα 4:00-7:00 και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων & Λυκείων των  Δ/νσεων Κορινθίας και Αργολίδας.

Εισηγήτρια  θα είναι η κ. Φωτεινή Εγγλέζου, Δρ. στη Διδακτική της Γλώσσας και Ρητορικής, Μεταδιδάκτωρ του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας και Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου στο 6ο ΠΕΚΕΣ Αττικής (Μπορείτε να διαβάσετε το βιογραφικό σημείωμα της εισηγήτριας στον ακόλουθο σύνδεσμο: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ).

Σκοπός του βιωματικού σεμιναρίου είναι να προβληματίσει αναφορικά με τους τρόπους που μπορούμε, ως εκπαιδευτικοί, να επαναπροσδιορίσουμε την καλλιέργεια και την αξία της Τέχνης του Λόγου στην τάξη αλλά και στη ζωή. Πρόκειται για μια πρόσκληση και πρόκληση για τη διαμόρφωση των μελλοντικών ενεργών πολιτών, που με τον λόγο και τα έργα τους θα αντιμετωπίσουν τα σύγχρονα προβλήματα και θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα του αύριο.

Η καλλιέργεια της ρητορικής παιδείας στη σχολική τάξη σηματοδοτεί την ανανέωση καθημερινών διδακτικών και μαθησιακών πρακτικών.  Συνεπάγεται την καλλιέργεια βασικών επικοινωνιακών δεξιοτήτων των μαθητών και την ανάπτυξη του δημόσιου λόγου. Θέτει τη βάση για τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών που διαλέγονται και επιχειρηματολογούν.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο παρακαλούνται να αποστείλουν e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα στοιχεία τους ( όνομα, επώνυμο και σχολείο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση retorikoiagones@gmail.com ως τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019. Θα δοθούν βεβαιώσεις επιμόρφωσης σε όσους το παρακολουθήσουν.

Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές/ ντριες  των  Σχολείων να ενημερώσουν σχετικά τις/τους εκπαιδευτικούς.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn