Μανάβης | Ετσι θα λύσουμε για πάντα το πρόβλημα με τα αδέσποτα

0
47
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα στον δήμο Βέλου-Βόχας έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχουν σαν συνέπεια την δημιουργία κλίματος φόβου και ανασφάλειας στους πολίτες αλλά και άθλιες συνθήκες διαβίωσης για τα ζώα.
Καταθέτουμε σήμερα ενώπιον των συμπολιτών της την ολοκληρωμένη πρόταση του συνδυασμού “Νέα Πνοή” για την άμεση και οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων..
Με ελάχιστα χρήματα αλλά με αγάπη για τους συμπολίτες μας και τα ζώα θα λύσουμε για πάντα το μεγάλο πρόβλημα, που υποβαθμίζει τον δήμο μας.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ
1. Επειδή, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν.4039/2012, αρμόδιοι για την περισυλλογή των αδέσποτων σκύλων είναι οι Δήμοι, μέσα στον πρώτο μήνα ανάληψης του δήμου θα δημιουργήσουμε 3μελή επιτροπή διαχείρισης αδέσποτων την οποία θα αποτελούν 2 φιλόζωοι και ένας υπάλληλος του δήμου για τον συντονισμό των δράσεων.
2.Χρηματοδότηση της επιτροπής με το ποσό των 25.000 ευρώ για την σίτιση των αδέσποτων σε ειδικά διαμορφωμένα πλαίσια.
3.Άμεση καταγραφή των αδέσποτων ζώων και δημιουργία αρχείου στο οποίο θα έχουν πρόσβαση ο Δήμος και η 3μελής επιτροπή.
4.Στείρωση, ηλεκτρονική σήμανση και εμβολιασμός όλων των αδέσποτων σκύλων και όλων των γατών σε συμβεβλημένους γι αυτό τον σκοπό κτηνιάτρους. Χρηματοδότηση της δράσης με 20.000 ευρώ.
5. Κατασκευή ξύλινων καταλυμάτων στα σημεία όπου συχνάζουν ομάδες αδέσποτων ζώων, κυρίως σε μικρά πάρκα και γειτονιές, απόλυτα εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον.
6. Τοποθέτηση αυτόματων ταϊστρών και ποτιστρών στα παραπάνω σημεία ,όπου θα κληθούν εθελοντικά να συνδράμουν οι πολίτες και τα μέλη των φιλοζωικών σωματείων για τον ανεφοδιασμό και την καθαριότητα.
7. Ενημέρωση των πολιτών με την δημιουργία ημερίδων και διαλέξεων σε ανοιχτές συγκεντρώσεις, σε σχολεία και μέσω του διαδικτύου.
8.Θα αναπτύξουμε σε συνεργασία με φιλοζωϊκές οργανώσεις κίνητρα υιοθεσίας ζώων.Οποια οικογένεια του δήμου υιοθετήσει αδέσποτο θα απαλλάσσεται 3 χρόνια απο τα δημοτικά τέλη.
9.Δημιουργία- ίδρυση και λειτουργία πάρκου περίθαλψης και διαμονής αδέσποτων ζώων σύμφωνα με το ΠΔ.190/1981.Η υλοποίηση του πάρκου θα γινει τον πρώτο κιόλας χρόνο της δημοτικής μας αρχής.
Ο δήμος Βέλου-Βόχας και στον τομέα των αδέσποτων, θα γίνει δήμος πρότυπο για όλη την Ελλάδα.
ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ
“ΝΕΑ ΠΝΟΗ”

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn