Αδικείς τον εαυτό σου και το αύριο…Νίκο…!

    0
    24
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Πριν απο λίγο είδα μία προσωπική ανάρτηση του Νίκου Σταυρέλη, στον λογαριασμό του στο facebook, που με εξέπληξε και ταυτόχρονα με προβλημάτισε.
    Γράφει ο Νίκος:
    Η απάντηση στο ΓΙΑΤΙ τόσα χρόνια ειναι απλή
    ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ
    ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ
    ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ
    ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ …
    Απεθυθύνεται στον δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό και θεωρητικά απαντά στο ερώτημα που έχει βάλει ο ίδιος ο δήμαρχος ως μπανανόφλουδα στον Νίκο Σταυρέλη.
    Εκτός απο τους προσωπικούς φίλους του κ.Πνευματικού και τους συνεργάτες του, η απάντηση στο ερώτημα αυτό ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ κανένα άλλο Κορίνθιο.
    Η απόλυτα συντριπτική πλειοψηφία των Κορινθίων όχι μόνο δεν έχει τέτοιο δίλημμα αλλά απεναντίας, κουράζεται στην επανάληψη του.
    Οι Κορίνθιοι ψάχνουν τον νέο δήμαρχο και δεν έχουν ούτε την διάθεση, μα ούτε και τον χρόνο να απαντήσουν σε ερωτήματα τέτοιου είδους.
    Η συζήτηση αυτή αφορά μία παρέα στην Κόρινθο, που ψάχνει να βρεί είτε άλλοθι για να μην ψηφίσει τον Νίκο Σταυρέλη είτε ψάχνει άλλοθι για να ψηφίσει τον Αλέκο Πνευματικό.
    Δεν αφορά την κοινωνία και αυτό είναι δεδομένο.
    Πολύ δε περισσότερο δεν αφορά τους νέους Κορίνθιους.
    Αδικεί κατάφωρα τον Νίκο Σταυρέλη, αυτό το επίπεδο αυτοδιοικητικής αντιπαράθεσης γιατί ως προσωπικότητα,είναι πολύ περισσότερα ένα τέτοιο πεδίο, επεξηγήσεων.
    Ο Νίκος Σταυρέλης έχει καταφέρει με πολύ δουλειά να θεωρείται σήμερα ως βασικός πρωταγωνιστής του δευτέρου γύρου των δημοτικών εκλογών και η επαναφορά. ξανά-μανά, του παρελθόντος τον πηγαίνει πίσω.
    Αν ο ίδιος δεν ξεφύγει απο το παρελθόν, πως θα έχει απαίτηση να ξεφύγει η Κορινθιακή κοινωνία;;;;
    Για να μπεί ο Νίκος στον δεύτερο γύρο θέλει ψηφοφόρους πέρα απο τα τείχη του Πνευματικού και για να γίνει δήμαρχος θέλει τους μισούς Κορίνθιους ψηφοφόρους.
    Απλό;
    Η επαναφορά ενός άκαιρου, άσκοπου και άσχετου διλήμματος στην πράξη είναι η καθημερινή εκδίκηση που παίρνει ο Αλέκος Πνευματικός, κρατώντας τον πιο σοβαρό αντίπαλο του δέσμιο προκαταλήψεων και μίας άνούσιας προσπάθειας απενοχοποίησης.
    Αυτό αδικεί τον Νίκο…!

    Αδικεί και τους υποψήφιους του. Ο Καρασάββας, η Στριμενοπούλου, ο Μανωλάκης και οι άλλοι έχουν καμία σχέση με αυτό το θέμα;

    Ενώ θα πρέπει να βγεί μπροστά με τον αέρα που του δίνει η εμπιστοσύνη του κόσμου και να προσεγγίσει πλέον νέες κοινωνικές ομάδες, κάθεται να διαπληκτίζεται με το χθες.
    Για να να νικηθεί ο Πνευματικός πρέπει να νικηθεί το χθες απο το αύριο.
    Τόσο μα τόσο απλό είναι…!
    Γ.Λ.
    Με τον απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση που έχω στον Νίκο Σταυρέλη, για τον οποίο πιστεύω ότι θα είναι ένας εξαιρετικός δήμαρχος!

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn