Απο την Κόρινθο ’06…στον Ολυμπιακό και τώρα στην Ισπανία..!

0
38
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ξεκίνησε απο την Ακαδημία της Κορίνθου ’06, πήγε στον Ολυμπιακό και μετά έκανε το άλμα για την ισπανία…

Κάποτε η Σαλαμάνκα έπαιζε στη La Liga. Κέρδιζε την Μπαρτσελόνα του Ριβάλντο και την Ατλέτικο Μαδρίτης του Βιέρι. Έπαιξε 12 σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, το 1999 την αποχαιρέτησε, και μετά από λίγα χρόνια δήλωσε χρεοκοπία. Στη Σαλαμάνκα έπαιξε και ο Ντελ Μπόσκε ενώ εκεί έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος ο Χαβιέ Σοτομαγιόρ! 

Πλέον το πλειοψηφικό της πακέτο ανήκει σ’ ένα επιχειρηματία από το Μεξικό, είναι στη Segunda B, και έχει και έναν Έλληνα στην ομάδα της. Το όνομα του είναι Αντώνης Βατουσιάδης. Πήγε στην Σαλαμάνκα με συστάσεις από τον Μίτσελ ο οποίος τον … ανέβαζε για προπονήσεις στην μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού, όταν ο νεαρός ήταν μέλος της Κ-20 και ο Ισπανός, προπονητής των Πειραιωτών.

Με τον Ολυμπιακό έφτασε στους “16” του Youth League ενώ ο Μίτσελ τον είχε πάρει μαζί του και στην καλοκαιρινή προετοιμασία του 2014. Ο 22χρόνος αμυντικός, που πήγε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2018, μιλάει στο G-Weekend για τη δεύτερη ποδοσφαρική ζωή στην Σαλαμάνκα και τη ζωή στην πόλη της Δυτικής Ισπανίας.

Αντώνη, έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που πήρες μεταγραφή στην Σαλαμάνκα (Σαλαμαντίνο). Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τη νέα σου ομάδα; 

«Όλα εδώ είναι εξαιρετικά. Η πόλη ζει για το ποδόσφαιρο και είναι μια φανταστική πόλη γεμάτη φοιτητές. Μετά από τόσους μήνες μπορώ να πω ότι η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη και έχει πλάνο. Δεν σου κρύβω ότι στόχος της διοίκησης είναι με αργά και σταθερά βήματα να επιστρέψει η ομάδα στη La Liga. Έχει τη δική της ιστορία στην μεγάλη κατηγορία και από εδώ είναι και ο Ντελ Μπόσκε».

Σε τι θέση παίζεις στην ομάδα; 

«Παίζω και σαν κεντρικός αμυντικός αλλά και ως αμυντικό χαφ».

Ποιες είναι οι διαφορές που εντοπίζεις σε σχέση με την Ελλάδα καθαρά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι; 

«Εμείς παίζουμε στην τρίτη κατηγορία και η οργάνωση είναι εξαιρετική. Υπάρχουν όμορφα γήπεδα και χάνεις κερδίζεις ο κόσμος είναι εκεί. Η Σαλαμάνκα πέρασε δύσκολα αλλά ο κόσμος την στηρίζει. Η ισπανική ομοσπονδία στηρίζει πολύ αυτές τις κατηγορίες. Εμείς κάθε Κυριακή έχουμε στο γήπεδο μας 6.000 με 7000 θεατές! Σε κάποια παιχνίδια και πιο παλιά έφταναν και στους 13.000. Απίστευτο νούμερο για την Ελλάδα που δεν το έχουν οι περισσότερες ομάδες της Super League».

Στον όμιλο σας παίζει και η Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο; 

«Ναι έχουμε παίξει. Είναι οι δεύτερες ομάδες τους. Έπαιξε με την Ρεάλ Β’ και ήταν σπουδαία εμπειρία. Είμαστε σαν πόλη πολύ κοντά με την Μαδρίτη. Παίζεις απέναντι στη Ρεάλ. Στον Ολυμπιακό είχε παίξει κόντρα σε μεγάλες ομάδες στο Youth League αλλά αυτό πλέον είναι διαφορετική εμπειρία. Για εμάς βέβαια το μεγάλο ντέρμπι είναι με την Ουνιονίστας».

Αυτή η ομάδα είχε προκύψει μετά από την χρεοκοπία της Σαλαμάνκα; 

«Ναι. Είμαστε σε τόσο κοντινή απόσταση αλλά είμαστε αντίπαλοι. Έπαιξα φέτος βασικός στο ντέρμπι. Μείναμε στο 1-1. Η Σαλαμάνκα ζει γι΄ αυτό το παιχνίδι».

Έχει άλλους ξένους η Σαλαμάνκα; 

«Η ομάδα έχει 7 ξένους. Έχω συμπαίκτες 3 Μεξικανούς, έναν Πορτογάλο, έναν από την Γουϊνέα και έναν από την Γκάνα. Ο μόνος που δεν ήξερε ισπανικά ήμουν εγώ αλλά έχω πάρει δάσκαλο και έχω μάθει πλέον».

Ταιριάζουν οι Έλληνες με τους Ισπανούς; 

«Σε πάρα πολλά. Ξέρουν να περάσουν καλά στον ελεύθερο τους χρόνο. Έχουμε πολλά κοινά γούστα στο φαγητό, την διασκέδαση και στη μόδα».

Θα παρότρυνες τους Έλληνες να επισκεφτούν την πόλη; 

«Ναι είναι πολύ όμορφη. Έχει μια μεγάλη πλατεία και εκεί γύρω βρίσκεις τα πάντα. Είναι φοιτητούπολη. Έχει Γυμναστική Ακαδημία, Νομική σχολή και μπορείς να σπουδάσεις και ελληνική φιλολογία. Δεν έχω γνωρίσει Έλληνα αλλά είναι σπουδαίο να ακούς ότι σπουδάζουν απ’ όλο τον κόσμο ελληνική φιλολογία και έχει ενδιαφέρον να συζητάς μαζί τους».

Aπο: gazzetta.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn