Ανεβάζει στροφές ο Νίκας και τρομάζει το σύστημα!

0
40
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πέρασε φαίνεται το πρώτο στάδιο για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Παναγιώτη Νίκα και όλα δείχνουν ότι αρχίζει και κάνει διορθωτικές κινήσεις, που βελτιώνουν  αρκετά πράγματα.

Η ανακοίνωση δύο έμπειρων ανθρώπων της αυτοδιοίκησης ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών αλλά ταυτόχρονα δείχνει ότι ο δήμαρχος Καλαμάτας, ανεβάζει στροφές και αρχίζει πλέον να απειλεί σοβαρά τους αντιπάλους του.

Αυτό φαίνεται πλέον και απο τον τρόπο που η ηγεσία της περιφέρειας αντιμετωπίζει τον κ.Νίκα. Δύο με τρία δελτία τύπου την ημέρα με δηλώσεις απαξιωτικές προς τον κ.Νίκα, δείχνουν ότι στην Εθνάρχου Μακαρίου, κάθε άλλο παρά ήρεμα είναι τα πράγματα….

Ο άνθρωπος (Νίκας) που έχει υπηρετήσει όσο λίγοι την αυτοδιοίκηση…καλείται να απαντήσει αν πιστεύει στον θεσμό της αυτοδιοίκησης…!!!!!

Και ακόμα δεν έχει αρχίσει η πίεση του Γιώργου Δέδε, που θα είναι άκρως πολιτική αλλά το χειρότερο, θα μιλά με έργα, νούμερα και αποτελέσματα….!

Οπως ανακοίνωσε χθες η παράταξη Νίκα, νέοι υποψήφιοι μπαίνουν στην μάχη.

Δύο νέοι υποψήφιοι με τον Παναγιώτη Νίκα, σε Αρκαδία και Κορινθία. 
 
Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» 
 
– τον 6ο υποψήφιο για την Π.Ε. Κορινθίας, Χάρη Βυτινιώτη (Πρ. Δήμαρχος Βέλου, πρ. Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων, Πολιτικός Μηχανικός)
– τον 5ο υποψήφιο για την Π.Ε. Αρκαδίας, Μανώλη Σκαντζό (Πρ. Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Διευθυντής Χειρουργός Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης).
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn