Τι λένε οι διαιτητές για τον ξυλοδαρμό συναδέλφων τους

0
12
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σκληρή ανακοίνωση ¨για την ηρωική και σκληρή επίθεση κατά των διαιτητών του Συνδέσμου¨

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Δ.Π ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συγχαρητήρια!!! 17/1/19

O Σ.Δ.Π Κορινθίας συγχαίρει το σωματείο Σοφικό ’05
για την ηρωική και σκληρή επίθεση κατά των διαιτητών του Συνδέσμου μας.

Όλες οι πηγές αναφέρουν πως ο διαιτητής έκανε σωστά την δουλειά του εφαρμόζοντας δίκαια τον κανονισμό(ειδικά τον πειθαρχικό έλεγχο) και για τις δύο ομάδες,κάτι όμως που δεν άρεσε στους φιλοξενούμενους!!!

ΚΡΙΜΑ!!! που δεν οπλοφορούσαν για να θρηνήσουμε και θύματα.

Συγχαρητήρια!!!

στους ποδοσφαιριστές που,

σαν γνήσιοι άνδρες χτύπησαν τους συναδέλφους μας εκμεταλευόμενοι την δημοκρατία του όχλου,

Συγχαρητήρια!!!

στους άνδρες ποδοσφαιριστές που,

μέχρι σήμερα δεν έχουν ενδιαφερθεί για την υγεία και την ψυχολογική κατάσταση των διαιτητών(πέρασε το αυτόφωρο ,δεν χρειάζεται να κρύβονται πλέον).

Συγχαρητήρια!!!

και στην υπόλοιπη ομάδα του Σοφικού ’05 για το ενδιαφέρον της μέχρι σήμερα προς τους διαιτητές του αγώνα αλλά και για την σκληρή ανακοίνωση που έβγαλε εναντίον των ποδοσφαιριστών της.

Τέλος Συγχαρητήρια!!!

στην πλειονότητα των σωματείων του νομού μας για την συμπαράστασή τους στην Κορινθιακή Διαιτησία, ελπίζοντας για άλλη μια φορά ότι αυτή θα φανεί αληθινή εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

ΚΡΙΜΑ!!! ΚΡΙΜΑ!!! ΚΡΙΜΑ!!!

Όλοι οι Κορίνθιοι διαιτητές αντέδρασαν αμέσως από την πρώτη στιγμή ,κάνοντας κωλύματα, προκειμένου να στηρίξουν πρώτα τον συνάδελφό τους και στη συνέχεια τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Σε επικοινωνία με το Δ.Σ του Συνδέσμου εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους και την αντίδραση τους στο να συμμετέχουν το τρέχον σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα του νομού.

Είμαστε βέβαιοι ότι η διοργανώτρια αρχή, ΕΠΣ Κορινθίας, θα τιμωρήσει παραδειγματικά το σωματείο προκειμένου να μην έχουμε παρόμοια κρούσματα στο νομό, αλλά και να δείξει ότι προστατεύει το ποδόσφαιρο από αλήτικες συμπεριφορές, αλλάζοντας την ψυχολογία των διαιτητών μας.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn