Ενας εξαιρετικός Κύριος στον δήμο Βέλου-Βόχας!

0
90

“Mέχρι πριν λίγο καιρό το κεφάλαιο αυτοδιοίκηση είχε κλείσει για μένα και απλά παρακολουθούσα τον δήμο μου καθημερινά να φθίνει. Όμως το καλοκαίρι κάτω απο την πίεση φίλων, γνωστών και συμπατριωτών άλλαξα άποψη. Θεώρησα υπεύθυνο και τον εαυτό μου για την οπισθοδρόμηση στην οποία τα τελευταία 9 χρόνια οδηγείται ο δήμος Βέλου-Βόχας. κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να απολαμβάνει την ησυχία του όταν ο τόπος μας οδηγείται σε μεγάλα αδιέξοδα.

Στάθηκα δίπλα σε ένα νέο παιδί που το ξέρω και το ξέρουμε όλοι μας ότι είναι πολύ δημιουργικό και αποφασισμένο να πετύχει και στον δήμο, όπως πέτυχε στην ζωή του. Είμαι πλέον πολύ σίγουρος βλέποντας και τους ανθρώπους που πλαισιώνουν τον Θανάση Μανάβη, ότι ξεκινά μία νέα καλή εποχή για τον δήμο Βέλου-Βόχας”.

Με αυτά τα λόγια ο Νίκος Ραχανιώτης μιλά στους συμπολίτες του και τους ωθεί να αναλάβουν την μοίρα του δήμου στα χέρια τους.

Ο Νίκος Ραχανιώτης δεν είναι ένας τυχαίος άνθρωπος.
Η φήμη του ως δίκαιου, έντιμου, σοβαρού και ευγενικού ανθρώπου, έχει φτάσει πολύ μακριά απο την γενέτειρα του το Ζευγολατιό.
Αυτός ήταν και ο λόγος που το 2010 όταν κατέβηκε για υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Βέλου-Βόχας στην πόλη του το Ζευγολατιό πήρε 66% των ψήφων.
Η απόλυτη αναγνώριση για τον πάντα σεμνό δικαστικό υπάλληλο αλλά και ένθερμο ποδοσφαιρόφιλο, για τον οποίο μόνο καλές κουβέντες θα ακούσεις ακόμα και απο όσους δεν τον στήριξαν ποτέ.
Η παρουσία του στον συνδυασμό, του Θανάση Μανάβη, είναι ένα ισχυρό κίνητρο για πολύ κόσμο, που λέει: “Για να είναι εκεί ο Νίκος εκεί είναι και το σωστό”….!
Πέρα όμως απο όλα τα άλλα ο Νίκος Ραχανιώτης έχει αφήσει ιστορία και στην τοπική αυτοδιοίκηση, ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βόχας και ως σύμβουλος στον νέο δήμο.

Ιστορία αλλά και έργο, συνεπικουρούμενος πάντα απο τον Τάκη Κατσιφόλη, με τον οποίο έχουν κοινή και ταυτόσημη πορεία.
Η ενεργή συμμετοχή στους δήμους ανθρώπων όπως ο Νίκος Ραχανιώτης, δημιουργεί πάντα την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στο καλύτερο, δημιουργεί και την αίσθηση ότι οι δήμοι δεν ανήκουν στους “επαγγελματίες” συμβούλους αλλά και στους σοβαρούς ανθρώπους που ξέρουν και μπορούν να τους πάνε πιο ψηλά.
Καλή επιτυχία Νίκο…!