Οραμα ! | Ελληνοκινεζικό-επιχειρηματικό πάρκο της Πελοποννήσου

0
7
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Για το μεγάλο όραμα της περιφερειακής αρχής, το κοινό ελληνοκινεζικό-επιχειρηματικό πάρκο της Πελοποννήσου, μίλησε, σήμερα το μεσημέρι, ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Είπε χαρακτηριστικά:

«θα έχει το πρότζεκτ αυτό, δύο δομές: Η πρώτη, το λοτζίστικς πάρκ, 400 στρεμμάτων και η δεύτερη, το πάρκο των εταιρειών, σε έκταση 2.000 στρεμμάτων, στο κέντρο της Πελοποννήσου. Συγχρόνως, θα υποστηριχθεί όλη αυτή η τεράστια επένδυση, με την αναβάθμιση της σιδηροδρομικής γραμμής, προυπολογισμού, 450.000.000 ευρώ. Το συνολικό κόστος του κόνσεπτ με τους Κινέζους, αγγίζει τα 640.000.000 ευρώ.

Σύντομα θα ιδρυθεί ειδική αναπτυξιακή εταιρεία για το σκοπό αυτό. Αυτή, θα ξεκινήσει με 102 εκατ. Ευρώ, ως αρχικό κεφάλαιο, ενώ εμείς θα συμμετέχουμε με 2 εκατ. Ευρώ και με παραχώρηση στρεμματικών εκτάσεων. Υπάρχουν εγγυήσεις απ’ την Κινεζική πλευρά. Πάνω από εβδομήντα εταιρείες Κινεζικών συμφερόντων ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο φιλόδοξο αυτό πρόγραμμα που θα αλλάξει ριζικά τη μοίρα όλης της Πελοποννήσου».

Ο κ. Τατούλης, τέλειωσε πάνω στο θέμα αυτό ως εξής:

«Η Πελοπόννησος θα είναι ο διεθνής παίκτης. Το πλάνο αυτό, θα στηρίξει την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια, την βιομηχανική επιχειρηματικότητα και φυσικά την εργασία με όλα όσα προβλέπει η εγχώρια εργατική νομοθεσία».

Κατά τα λοιπά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Περιφερειάρχης, στάθηκε και στο θέμα της επιτάχυνσης των εξελίξεων για τα έργα που εκτελούνται, μέσω ΕΠΣΑ και Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της άμεσης -όπως ισχυρίστηκε-παρέμβασης των υπηρεσιών της Περιφέρειας, στις ζημιές με αφορμή τα τελευταία καιρικά φαινόμενα.

* Με την έναρξη της συνέντευξης Τύπου, ο κ. Τατούλης, υπερασπίστηκε το ανεξάρτητο, ακομμάτιστο και αυτοδιοίκητο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κάλεσε άπαντες να διαφυλάξουν την συνταγματική αυτοτέλεια και αυτονομία της Αυτοδιοίκησης.

«Τα κόμματα δεν πρέπει να παρεμβαίνουν στην Τ.Α. Είναι προσβλητικό για αυτοδιοικητικά άτομα να τρέχουν πίσω απ’ τα κόμματα.

Η Αυτοδιοίκηση είναι απελευθερωμένος θεσμός στο εξωτερικό και αυτό πρέπει να ισχύσει και στην Ελλάδα», είπε με έμφαση ο κ. Τατούλης.

Και κατέληξε ως εξής:

«Η ‘Νέα Πελοπόννησος’ απέδειξε τις αντοχές της και την πολιτική διάστασή της. Βγαίνει ισχυρή μέσα απ’ τους βίαιους αυτούς τρόπους που κάποιοι χρησιμοποίησαν. Ο αρχικός αιφνιδιασμός κάποιων, απέτυχε παταγωδώς. Τώρα οι αντίπαλοί μας, ψάχνουν να δουν ποιος είναι 2ος και ποιος είναι 3ος.

Σε ερώτηση που έγινε στον κ. Τατούλη για το θέμα των απορριμμάτων είπε τα εξής: «Είμαστε στην επίλυση κάποιων ζητημάτων. Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει τη ρότα. Είναι επίτευγμα των πολιτών το ΣΔΙΤ. Θα προχωρήσω σε χαρτογράφηση των χώρων που κάποιοι, ακόμα και σήμερα, ρίχνουν παράνομα απορρίμματα».

* Σε άλλη ερώτηση για το θέμα των περιφερειακών εκλογών και των συνεργασιών, ο Περιφερειάρχης τόνισε τα πιο κάτω:

« Έχουμε μάθει εμείς από χτυπήματα κάτω απ΄ τη ζώνη. Εμείς απαντάμε μόνο με πολιτικό περιεχόμενο. Πετύχαμε συνεννόηση με τους πολίτες. Είμαστε υπέρ της απλής αναλογικής».

* Τέλος, ο κ. Τατούλης, γνωστοποίησε την πρόθεσή του, να προωθήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όλες εκείνες τις νόμιμες διαδικασίες, ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες της Πελοποννήσου, για ένα γεγονός, που κατά την περιφερειακή αρχή, φέρεται να υφίσταται εμπλοκή, σημαντικού πολιτικού προσώπου, σε εκτέλεση διαγωνισμού, που αφορά έργο στην περιφερειακή ενότητα της Κορινθίας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn