Θρίλερ με καμένο πτώμα στα Πίσια..!

0
42
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

❱❱ Το άγριο θρίλερ με τον ηλικιωμένο άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα στο καμένο Ι.Χ. του (φωτό) στη δασική περιοχή των Πισιών…

… μεταξύ Λουτρακίου και Σχοίνου, προσπαθούν να διαλευκάνουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος με τη βοήθεια του ιατροδικαστή.

Το απανθρακωμένο πτώμα εντόπισαν την Κυριακή κυνηγοί, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία, ενώ στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής. Τα μέχρι τώρα στοιχεία αναφέρουν ότι κοντά στο αυτοκίνητο βρέθηκε μια φιάλη υγραερίου και εξετάζεται αν έγινε έκρηξη η οποία προκάλεσε την πυρκαγιά στο όχημα και τον θάνατο του οδηγού.

Μέσω του DNA

Στο κάδρο των ερευνών, πάντως, βρίσκεται και το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, ενώ απομακρύνεται η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε ιδιώτη από το Μαρούσι, αλλά δεν υπάρχει δήλωση εξαφάνισης του ίδιου ή κλοπής του οχήματος, ενώ ο ιδιοκτήτης δεν απασχολούσε τις Αρχές.

Λόγω του προχωρημένου βαθμού απαναθράκωσης του ηλικιωμένου, οι αστυνομικοί περιμένουν να προκύψουν περισσότερα στοιχεία μέσω του DNA και να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για δυστύχημα ή αυτοχειρία.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn