ΜΑΝΑΒΗΣ | “Οχι άλλα παραμύθια για το δημαρχείο κ.Παπακυριάκο”

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δυστυχώς ο δήμαρχος ακόμα και αυτή την στιγμή συνεχίζει, την ίδια παρελκυστική τακτική, που ακολουθεί επι 9 χρόνια και έχει οδηγήσει τον δήμο Βέλου-Βόχας, σε πλήρη απραξία και υπανάπτυξη.
Συνεχίζει να παραπλανά τους πολίτες, με φύκια και μεταξωτές κορδέλες, ενώ δεν έχει κόψει ΟΥΤΕ ΜΙΑ κανονική κορδέλα, για ένα χρήσιμο έργο στην θητεία του.
Σήμερα ανακοίνωσε, ότι το δημαρχείο που είναι 9 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΠΙ, μπήκε στην τελική ευθεία, ενώ το μόνο που έκανε με 9 χρόνια καθυστέρηση να καταθέσει στο πρόγραμμα “Φιλόδημος”, αίτηση για ένταξη του έργου…!
Πως ολοκληρώνεται ένα έργο που δεν έχει ενταχθεί πουθενά μόνο ο κ.Παπακυριάκος μπορεί να το φανταστεί…!
Υποτιμά τους πολίτες ελπίζοντας και συνεχίζει ασύστολα να τους κοροϊδεύει, όπως κάνει τόσο καιρό.
ΓΙΑΠΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΠΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ
Αυτή και μόνο είναι η αλήθεια.!
Είναι υποχρεωμένος όμως να απαντήσει στα παρακάτω παρατηρήσεις.
ΠΡΩΤΟΝ: Η διαδικασία υποβολής προτάσεων για την πρόσκληση 5 του Φιλόδημου «Ανέγερση και επανάχρηση δημοτικών κτιρίων» άνοιξε τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, ενώ η πρόσκληση 4 «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», άνοιξε στις 17 Σεπτεμβρίιου 2018. Δεν άνοιξαν σήμερα για να υποδεχτούν τον Παπακυριάκο.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Η υποβολή πρότασης για την αγροτική οδοποιία που πέρασε από δημοτικό συμβούλιο το Σεπτέμβριο, γιατί δεν είχε υποβληθεί μέχρι σήμερα; Κινδύνεψε ή όχι ο δήμος να χάσει τη χρηματοδότηση γιατί δεν είχε εκπονήσει επιχειρησιακό πρόγραμμα;
ΤΡΙΤΟΝ: Μιας και μπήκαμε στην “τελική ευθεία” για την κατασκευή του δημαρχείου, ας μας πει ο δήμαρχος με εκείνη διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για τη σύναψη σύμβασης εκπόνησης μελέτης αναθεώρησης της οικοδομικής άδειας του νέου δημαρχείου Βέλου-Βόχας που έβγαλε τον Οκτώβριο, τι έγινε; Ανατέθηκε; Εκπονήθηκε; Περιλαμβάνεται στο φάκελο η αναθεωρημένη άδεια; Ή για μια ακόμη φορά, όντας στην τελική ευθεία, θα φτάσουμε στην πηγή και δεν θα πιούμε νερό;
ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Οι 700.000 στην αγροτική οδοποιία ελπίζουμε, αν εγκριθούν, να αξιοποιηθούν με την προκήρυξη ενός μεγάλου διαγωνισμού, που θα εξασφαλίσει και γενναίες εκπτώσεις για το δήμο και όχι με τη συνήθη πρακτική των απευθείας αναθέσεων προς ημετέρους.
Αυτά και θα επανέλθουμε για το πρόγραμμα “Φιλόδημος” αφου μας απαντήσει ο δήμαρχος.
ΝΕΑ ΠΝΟΗ
Δήμος Βέλου-Βόχας

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn