Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Παναγιώτη Λαμπρινου

0
41
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ραγίζει κυριολεκτικά καρδιές η δημόσια εξομολόγηση του Παναγιώτη Λαμπρινού…!

Του παλιού καλού ποδοσφαιριστή, του πυροσβέστη αλλά και του συνεπή δημοτικού συμβούλου.

Αφορά την εγγονή του και είναι ένα μάθημα ζωής, αξιπρέπειας και δύναμης απο τον Παναγιώτη.

Γράφει:

14/1/2013 Γεννήθηκε ένα κοριτσάκι με γενετική ανωμαλία δηλ. την ύπαρξη παραπάνω ενός χρωματοσώματος 21, σύνδρομο dawn είπαν @ μας συμβούλεψαν να αφήσουμε το παιδί σε κάποιο ίδρυμα…μας είπαν πως θα έχει πρόβλημα στην καρδούλα της, επίσης ότι δεν θα ακούει άρα δεν θα μπορούσαμε να την εκπαιδεύσουμε!!
Ήταν το πρώτο παιδί ενός ζευγαριού που ξεκινούσε την ζωή του !!! Ξέφυγε απ όλες τις γεννετικες εξετάσεις!!!! Και καλά έκανε? Καθημερινά Κόρινθο Αθήνα για να βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά μας , να τους δίνουμε κουράγιο με την παρουσία μας ενώ μέσα μας κλαίγαμε!!!! Ο κάθε γυρισμός βαρύς ματιά θολά ένας πόνος βουβός ένα τεράστιο γιατί;
Τρεις μήνες μετά εξετάσεις για το αν το κοριτσάκι θα μπορούσε να ακούσει ή όντως θα είχε πρόβλημα ακοής.

Εμπρός σε μια κονσόλα το κοριτσάκι κοιμισμένο με βύσματα στο κεφαλάκι του….Επτά εφιαλτικά λεπτά με όλους τους δείκτες στο κόκκινο στο μόνιτορ της κονσόλας….Ξαφνικά τα χρώματα αρχίζουν να αλλάζουν η κονσόλα πρασινίζει @ ο γιατρός να λέει ποιος σας είπε ότι το παιδί δεν ακούει…χαμόγελα παρέα με δάκρυα.
Ξέραμε πλέον ότι μπορούσε να μας ακούσει, άρα μπορούσαμε να το εκπαιδεύσουμε!!! Ο προ ολίγον εφιάλτης γίνεται Χαρά!!!
Πολλά ακούσαμε από το στόμα των ειδικών κυρίως τα χειρότερα είναι αυτά που πειράζουν..! Καταφέραμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας @ να συνεχίσουμε…Αντιμετωπίζαμε καθημερινά τα βλέμματα τις κακίες τα σχόλια @ άλλων ΜΗ ειδικών??

Τα αντιμετώπισαμε με αξιοπρέπεια γιατί στην τελική το κοριτσάκι μας εμείς δεν το βλέπουμε σαν παιδί με ειδικές ανάγκες αλλά σαν ένα φυσιολογικό παιδί ένα αγγελούδι!!
Από τότε πέρασαν ήδη έξι χρόνια το κοριτσάκι μας είχε χθες 14/1/2019 τα γενέθλια του…!

Ξέρουμε πλέον ότι θα έχει καλή @ λειτουργική ζωή!!!

Και όπως είπα την ημέρα που πήραμε τις εξετάσεις καθαρές…Η ΝΆΓΙΑ θα μας κάνει Υπερήφανους @ θα καταπλήξει τους πάντες!!!
Χρόνια Πολλά Ναγιού μου !!! Πλέον δεν σε εκπαιδεύουμε εμείς..! Εσύ μας εκπαιδεύεις κάνοντας μας καλύτερους ως ανθρώπους..! Γι αυτό σε Ευχαριστούμε!!!!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn