Εργο των δημάρχων είναι τα αδέσποτα στους δρόμους!!!!

0
28
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε καμία τριτοκοσμική χώρα, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό που γίνεται στην Ελλάδα με τα αδέσποτα ζώα και κύρια με τα σκυλιά.
Τα αφοσιωμένα αυτά ζώα αποτελούν κίνδυνο για τους πολίτες, οι οποίοι πολίτες, με την σειρά τους είναι αυτοί που δημιουργούν τις αγέλες, των πεινασμένων, βασανισμένων συνήθως και φοβισμένων ζώων,που κυριαρχούν πλέον στις πόλεις και στα χωριά.
Οι φιλόζωοι είναι σχετικά λίγοι,που φιλότιμα προσπαθούν να τα βοηθήσουν και οι ίδιοι όμως είναι πολύ επιθετικοί, με όσους τα θεωρούν πρόβλημα.
Ετσι η κατάσταση περιπλέκεται, τα αδέσποτα αυξάνονται και ο υποτιθέμενος πολιτισμός μας είναι διαρκώς εκτεθειμένος, όσο τα ζώα αναγκάζονται να ζουν σε άθλιες συνθήκες στους δρόμους.
Το κράτος ασφαλώς και δεν έχει κανένα σχέδιο, όπως δεν έχει σε σοβαρότερα προβλήματα, οι δήμοι που βιώνουν το πρόβλημα και οι οποίοι εύκολα και γρήγορα θα μπορούσαν να λύσουν, περί άλλων τυρβάζουν…!
Τα αδέσποτα αυξάνονται, το φαγητό των φιλόζωων δεν φτάνει για όλα και τα ανυπεράσπιστα ζώα γίνονται επιθετικά.
Διαρκώς προστίθενται και νέα αδέσποτα, που αφήνουν στον δρόμο ασυνείδητοι, όταν καταλάβουν ότι το σκυλί δεν είναι παιχνίδι αλλά έχει σοβαρές υποχρεώσεις.
Οι δήμαρχοι λοιπόν, που συνήθως βγαίνουν με βαρύγδουπες δηλώσεις καμαρώνοντας ότι έχουν στα ταμεία τους εκατομμύρια, για να μας θυμίσουν ότι είναι καλοί διαχειριστές και πρέπει να τους ψηφίζουμε για αυτό, ασφαλώς και κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους και εμάς.
Το πρόβλημα των αδέσποτων λύνεται με ΨΙΧΟΥΛΑ…
Την ίδια ώρα που υπογράφουν αναθέσεις, συμβάσεις εκατομμυρίων, δεν διαθέτουν ένα ποσό 20-30.000 ευρώ τον χρόνο για τα ζωάκια αυτά που θα ήταν υπεραρκετό για να γίνει σωστή περίθαλψη, ταϊσμα και να ζουν χωρίς φόβο…!
Την ίδια στιγμή που κομπάζουν και σπαταλούν εκατομμύρια σε όλη την Κορινθία, σε έργα αμφίβολης χρησιμότητας, στα κέντρα των πόλεων και τις γειτονιές εκατοντάδες συμπαθητικά ζωάκια, ζουν βρώμικα, πεινασμένα και σε τραγικές συνθήκες…!
Κανονικά θα έπρεπε να ντρέπονται κάθε φορά που βλέπουν αδέσποτο στον δρόμο αλλά σιγά μην κοκκινίσουν…
Κρύβονται πίσω απο τις δυσκολίες που έχει η ίδρυση κυνοκομείου, επειδή απλά δεν θέλουν να ασχοληθούν και να λύσουν αυτό το πρόβλημα.
Λίγη αγάπη και σεβασμός για τα ζώα χρειάζεται και λίγα χρήματα για να φύγουν τα αδέσποτα απο τους δρόμους αλλά δεν τα διαθέτουν…
Εχουν άλλες προτεραιότητες…!
Κρίμα
Γ.Λ.

υ.γ. Αν χρειαστεί θα επανέλθω

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn