1.010.000 € για τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Τίρυνθας

0
80
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του Νομού και της παγκόσμιας κληρονομιάς, ο αρχαιολογικός χώρος της αρχαίας Τίρυνθας απολαμβάνει τη φροντίδα και το ενδιαφέρον του Δήμου Ναυπλιέων. Ανακοινώθηκε η απόφαση χρηματοδότησης των εργασιών από το ΕΣΠΑ και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΠΤΑ) συνολικού κόστους 1.010.000 €.

Το μνημείο αυτό αποτελεί ένα κόσμημα στον Δήμο Ναυπλιέων αφού δεσπόζει στην βορειοδυτική είσοδο στον δήμο Ναυπλιέων.

Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα διατεθεί για εργασίες στην ανατολική πλευρά της Άνω Ακρόπολης και ειδικότερα στη μεγάλη Πύλη, την Ανατολική Γαλαρία και το Μεγάλο Πρόπυλο.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση χρηματοδότησης των εργασιών από το ΕΣΠΑ και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΠΤΑ) συνολικού κόστους 1.010.000 € εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Εφορία αρχαιοτήτων Ναυπλίου και προσωπικά στην έφορο Δοκτ. Άλκιστη Παπαδημητρίου.

«Είμαστε ευτυχείς που η εφορία αρχαιοτήτων Ναυπλίου από την εποχής της αειμνήστου Ευαγγελίας Πρωτονοταρίου Δεϊλάκη μέχρι σήμερα αγκαλιάζει με αγάπη τον Δήμο Ναυπλιέων και την ιστορία του. Η συνέχιση αυτών των πολύ σημαντικών εργασιών για την ανάδειξη του Ανακτόρου της Τίρυνθας μας γεμίζει χαρά και ευγνωμοσύνη.

Η πολύ καλή συνεργασία μας με την εφορία αρχαιοτήτων και ειδικά με την έφορο κα. Παπαδημητρίου, που εδραιώθηκε με τις εκδηλώσεις στους αρχαιολογικούς χώρους, διευρύνεται με την διάθεσή μας να στηρίξουμε άοκνα τις προσπάθειες της εφορίας για την ανάδειξη του πολιτισμού μας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn