Tο ένα και μοναδικό κομμάτι που δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αν ετοιμαζόσουν για ένα πολυήμερο ταξίδι αλλά ήσουν αναγκασμένη να πάρεις μαζί σου μόνο μία χειραποσκευή, τι δεν θα έλειπε από μέσα; Μάλλον ένα λευκό T-shirt, το πιο διαχρονικό πασπαρτού της γκαρνταρόμπας (μαζί με το μπλε τζιν παντελόνι, ίσως). Άνετο, βαμβακερό, σε ουδέτερη απόχρωση, δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας, ταιριάζει με τα πάντα και σε κάθε περίσταση και μπορεί να φορεθεί ακόμα και τον χειμώνα με ένα μπλέιζερ και ζεστό πανωφόρι. Και, το καλύτερο; Η τιμή αγοράς του ξεκινά από τα 5 ευρώ, οπότε μπορείς άνετα να έχεις μια ντουλάπα γεμάτη με λευκά T-shirts με διαφορετικές γραμμές και logos.

Ακόμα και έτσι, ωστόσο, αν φοράς λευκά T-shirts από την εποχή που πήγαινες σχολείο, μπορεί να σε έχει κουράσει το συγκεκριμένο κομμάτι, όσο άνετο και ευκολοσυνδύαστο κι αν είναι. Εδώ έρχονται οι πιο εμπνευσμένες γυναίκες της μόδας, να αναδείξουν διαφορετικούς τρόπους να το φορέσεις, τρόπους που δεν έχεις σκεφτεί μέχρι σήμερα, σε κάθε εποχή και σε κάθε στυλ.

Μπορείς, για παράδειγμα, να το συνδυάσεις με εντυπωσιακό σακάκι και ψηλοτάκουνα για μια βραδινή έξοδο. Ή να το κάνεις αναπάντεχα θηλυκό, ταιριάζοντάς το με μια μίντι φλόραλ ή παστέλ φούστα. Ένα oversized T-shirt θα αναλάβει εύκολα ρόλο πουκαμίσας, αν το φορέσεις πάνω από skinny τζιν και τονίσεις τη μέση με μια ζώνη. Αν το λευκό T-shirt συναντηθεί στο ίδιο λουκ με ένα animal print παντελόνι, θα αποκαλύψει τη σέξι πλευρά του. Αν προσθέσεις πάνω από αυτό το μπλουζάκι ένα ενδιαφέρον τοπ, θα δείξει εκπληκτικά φρέσκο. Ή μπορείς, απλά, να του αναθέσεις τον «παραδοσιακό» ρόλο του casual συνοδού σε μια κυριακάτικη βόλτα, με τζάκετ και sneakers.

Δες πώς το φορούν οι fashion gurus.

PHOTO: @EMILISINDLEV
PHOTO: @ENTRE_DOIS
PHOTO: @HALEBOYD
PHOTO: @ADENORAH
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn