Coffee Plazz | Eκανε τον προαστιακό in στέκι στην Κόρινθο…!

0
435
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οταν έπεφτε η νύχτα…μεταμορφωνόταν σε μία εκτός ελέγχου περιοχή.

Διακίνηση ναρκωτικών και πορνεία ήταν σε καθημερινή βάση αυτά που χαρακτήριζαν τον προαστιακό στην Κόρινθο.

Οσο διαρκούσαν τα δρομολόγια του προαστιακού και ήταν εκεί οι ταξιτζήδες η περιοχή ήταν ήρεμη και ασφαλής. Την νύχτα όμως ένας άλλος κόσμος έκανε στέκι την άνεση που προσφέρει ο χώρος.

Ενας επιχειρηματίας όμως ο κ.Γρηγόρης Σχίζας, πήρε το ρίσκο και αποφάσισε να επενδύσει στον προαστιακό. Δαπανώντας περισσσότερα απο 150.000 ευρώ, έφτιαξε ένα πολυτελές καφέ, ετοιμάζεται να ανοίξει ταχυφαγείο, διόρθωσε όλες τις ατέλειες του κτιρίου και πλέον δημιούργησε ένα in στέκι, που θα ζήλευαν πολλές επιχειρήσεις ακόμα και στα τουριστικά μέρη της Κορινθίας.

Στον προαστιακό πλέον έχει δημιουργηθεί το εξαιρετικό Coffee Plazz,που προσφέρει εκτός απο καφέ εξαιρετικά συνοδευτικά εδέσματα, γλυκά και ποτά..

Απο τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, αποτελεί χώρο για επαγγελματικές συναντήσεις, γιατί προσφέρει όχι μόνο υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αλλά και εξαιρετικές επιλογές για μικρογεύματα αλλά και σε όσους θέλουν άνεση στο πάρκινγκ και ελευθερία κινήσεων.

Το Coffee Plazz, ήρθε στην Κόρινθο για να αποτελέσει μία σοβαρή εναλλακτική επιλογή για όλες τις ηλικίες, όλες τις εποχές.

Ηδη έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους που δεν το αλλάζουν με τίποτα.

Μία επίσκεψη θα σε πείσει ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό στο πιο απρόσμενο σημείο της Κορίνθου…!

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn