“Βόμβα” | Ο Παναγιώτης Πανταζής υποψήφιος με τον Μανάβη…!

0
281
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την μεγάλη έκπληξη έκανε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Βέλου-Βόχας Θανάσης Μανάβης, ανακοινώνοντας την υποδηφιότητα του πασίγνωστου δικηγόρου κ.Παναγιώτη Πανταζή στο ψηφοφέλτιο του. Πρόκειται για μία υποψηφιότητα με μεγάλο ειδικό βάρος αλλά και πολιτική σημασία, που ενισχύει εξαιρετικά τον συνδυασμό του και αλλάζει τα δεδομένα στο Βραχάτι, αλλα και όλο τον δήμο.

Η επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού “Νέα Πνοή”

Ο ποινικολόγος κ.Παναγιώτης Πανταζής υποψήφιος με την “Νέα Πνοή” στον δήμο Βέλου-Βόχας
O συνδυασμός “Νέα Πνοή”, με επικεφαλής τον Θανάση Μανάβη, με εξαιρεική υπερηφάνεια και τιμή ανακοινώνει στους πολίτες του δήμου Βέλου-Βόχας, την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του πολύ γνωστού στην Κορινθία ποινικολόγου κ.Παναγιώτη Πανταζή.
Ο κ.Παναγιώτης Πανταζής, απο το Βραχάτι, είναι μία εξέχουσα προσωπικότητα του νομικού κόσμου, έντιμος και πιστός υπηρέτης της νομικής επιστήμης, με λαμπρή πορεία ως δικηγόρος αλλά και ως άνθρωπος.
Ο επικεφαλής της “Νέας Πνοής”, Θανάσης Μανάβης, δήλωσε για την υποψηφιότητα του κ.Πανταζή:
“Αποτελεί ύψιστη τιμή για εμένα προσωπικά και τον συνδυασμό, η συμμετοχή του κ.Παναγιώτη Πανταζή, στο ψηφοδέλτιο μας. Η προσωπικότητα, το κύρος και επιστημονική κατάρτιση του κ.Πανταζή, αποτελούν πρότυπο  όχι μόνο για τον δήμο μας αλλά για ολόκληρο τον νομό Κορινθίας. Η συμμετοχή του κ.Πανταζή, μας πλημμυρίζει με νέες ευθύνες, για τον τόπο μας και είναι προσκλητήριο, για όσους ακόμα ελπίζουν ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα και να επιστρέψει στον δήμο Βέλου-Βόχας το χαμόγελο και η ελπίδα. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Πανταζή στην “Νέα Πνοή” και συνεχίζουμε με περισσότερη πίστη και σιγουριά τον αγώνα να πάμε τον δήμο μας εκεί που αξίζει. Στην κορυφή.”
Απο την πλευρά του ο κ.Παναγιώτης Πανταζής δήλωσε:
“Τώρα είναι οι στιγμή, να σταματήσουμε την καθοδική πορεία του δήμου Βέλου-Βόχας. Θεώρησα καθήκον μου να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Θανάση Μανάβη και των συνεργατών του και να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου. Αυτό οφείλει να κάνει όποιος αγαπά τον τόπο που γεννήθηκε και ζεί.Πεπεισμένος για την ποιότητα, το ήθος αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες των στελεχών της “Νέας Πνοής” και του επικεφαλής της, μπαίνω πολύ δυνατά στην μάχη, για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μου. Καλώ κάθε πολίτη του δήμου Βέλου-Βόχας, να συστρατευθεί μαζί μας. Ξέρουμε, μπορούμε και θέλουμε να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας, για να μπορούν τα παιδιά μας να είναι υπερήφανα για το Βραχάτι, το Βέλο, το Ζευγολατιό και τα χωριά μας. Για να τους εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο. Ηρθε η ώρα να πάμε μπροστά”.
“ΝΕΑ ΠΝΟΗ”
Γραφείο Τύπου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn