Τι φταίει και δεν θέλει να κάνετε σεξ

0
33
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Έχουν περάσει εβδομάδες από την τελευταία φορά που κάνατε σεξ. Ή, ακόμη χειρότερα, μήνες… Κάτι που, προφανώς σε στεναχωρεί και σε προβληματίζει, επειδή το σεξ κατά τον πρώτο καιρό της σχέσης σας ήταν από φανταστικό έως επικό.

Φυσιολογικά, λοιπόν, αναρωτιέσαι τι φταίει και, κυρίως τι μπορείς να κάνεις για τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Η απάντηση και στα δύο παραπάνω ερωτήματα είναι «πολλά». Βλέπεις, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα χάνει το ερωτικό της ενδιαφέρον απέναντι στον εκάστοτε ερωτικό της σύντροφο. Ακολουθούν οι τέσσερις πιο δημοφιλείς σύμφωνα με τους ειδικούς και μαζί οι τρόποι για να τους αντιμετωπίσεις.

Νιώθει στρεσαρισμένη

«Το άγχος αποτελεί τη δημοφιλέστερη ίσως αιτία για την οποία ένα ζευγάρι σταματά να κάνει σεξ» αναφέρει η σύμβουλος σχέσεων April Masini. «Το καλό σεξ χρειάζεται χρόνο και αφοσίωση -κάτι που είναι μάλλον δύσκολο να καταφέρεις όταν στο μυαλό σου και, κυρίως, σε εκείνο της συντρόφου σου, γυροφέρνουν θέματα όπως τα “πιεσμένα” οικονομικά, οι επαγγελματικές προθεσμίες ή τα προβλήματα στις σχέσεις με τους γονείς» προσθέτει. «Για να το θέσω διαφορετικά, το καλό σεξ με τον άνθρωπό σου είναι πάνω απ’ όλα θέμα προτεραιοτήτων: αν αποφασίσεις να το βάλεις κάποιες στιγμές της ζωής σου πάνω και πριν απ’ όλα, μοιραία αυτό θα γίνει καλύτερο».

Πιστεύει ότι τη θεωρείς δεδομένη

«Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άντρες που βρίσκονται σε μια σταθερή σχέση είναι να θεωρούν ότι η σύντροφός τους είναι πάντα διαθέσιμη και πρόθυμη για σεξ» αναφέρει ο σύμβουλος σχέσεων Benjamin Ritter. «Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Βλέπεις, αν θέλεις να διατηρήσεις ζωντανή τη φλόγα στη σχέση σου, θα πρέπει να σταματήσεις να θεωρείς το “άλλο σου μισό” δεδομένο» προσθέτει. Πώς μπορείς να το πετύχεις αυτό; «Απλά, μη σταματήσεις ποτέ να φλερτάρεις τη σύντροφό σου, όσο καιρό κι αν είστε μαζί. Ναι, ακούγεται δύσκολο, όμως, θα δεις κι εσύ ότι, τελικά, αξίζει τον κόπο».

Δεν επικοινωνείτε όπως και όσο θα έπρεπε

«Το μυστικό για καλό σεξ σε μια μακροχρόνια σχέση εντοπίζεται στο πόσο καλά επικοινωνούν οι δύο σύντροφοι μεταξύ τους» θα πει η Lori Bizzoco, δημιουργός του ιστότοπου Cupid’s Pulse. «Ακόμη κι αν δεν το συνειδητοποιείς, ενδέχεται να υπάρχουν μεταξύ σας ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και τα οποία, όσο υφίστανται, “σκοτώνουν” τη λίμπιντό της, ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνεις» προσθέτει.

Για την Bizzoco, το μυστικό εδώ είναι να την καταφέρεις να σου «ανοιχτεί», να την πείσεις, δηλαδή, να σου μιλήσει για όλα αυτά που την προβληματίζουν (βλέπε: ξενερώνουν) και την κρατούν μακριά από το κρεβάτι. Πώς μπορείς να το καταφέρεις αυτό; «Απλά και κατανοητά, δείξε ειλικρινές ενδιαφέρον» θα πει η σεξοθεραπεύτρια Sarah Watson. «Ρώτα την τι ακριβώς συμβαίνει και προσπάθησε να την “ελαφρύνεις” από το βάρος που ενδεχομένως νιώθει μέσα της» προσθέτει. «Αν σε αισθανθεί πιο κοντά της συναισθηματικά, είναι θέμα χρόνου μέχρι να θελήσει να σε νιώσει πιο κοντά της και σωματικά» διαβεβαιώνει.

Έχει αρχίσει να βαριέται

«Αν η σύντροφός σου δεν έχει ποικιλία στην ερωτική της ζωή, είναι πολύ πιθανό να αρχίσει να βαριέται το σεξ μαζί σου» θα πει ο σύμβουλος σχέσεων Robert Kandell. «Τα καλά νέα είναι ότι αν θέλεις να κερδίσεις εκ νέου το ερωτικό ενδιαφέρον της, δεν είναι ανάγκη να καταφύγεις σε “ακραίες” λύσεις, όπως για παράδειγμα στα φετίχ ή στο τρίο. Αρκεί μόνο να αλλάξεις τη “ρουτίνα” που ακολουθείς κατά τη σεξουαλική σας συνεύρεση ή να ξεκινήσεις να ασχολείσαι περισσότερο με τα σημεία εκείνα του σώματός της στα οποία δεν έδινες μέχρι σήμερα σημασία και θα δεις ότι τα πράγματα θα “στρώσουν”».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn