Ξυλόκαστρο | Γιατί στοιχηματίζουν σε νίκη του Καραβά;

0
126
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αυτή η πενταετία για τον δήμο Ξυλοκάστρου ήταν μάλλον χαμένη, με δεδομένα και τα οικονομικά προβλήματα, που δημιούργησαν στενότητα αλλά και απουσία παραγωγικού έργου.

Ο δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ένας πραγματικά ωραίος και αρχοντικός τύπος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες ενός δήμου που φθίνει καθημερινά και οδηγεί σε απελπισία και ασφυξία όσους ζούν και επιχειρούν στην περιοχή.

Απο τον δήμο έλειψαν τα έργα, η φροντίδα αλλά πολύ περισσότερο η προοπτική, αφου δεν αναπτύχθηκαν δράσεις, που θα στόχευαν έστω και μελλοντικά σε χρηματοδοτήσεις.

Για τον δήμο Ξυλοκάστρου δεν αρκεί η διαχείριση της καθημερινότητας, που και αυτή δεν εξέπληξε κανένα, γιατί κινήθηκε σε χαμηλές πτήσεις.

Ηδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και κάθε μέρα βγαίνει στην επιφάνεια και ένας νέος υποψήφιος δήμαρχος.

Οι αναλυτές όμως που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο Ξυλόκαστρο ξέρουν πολύ καλά ότι οι εκλογές θα έχουν ουσιαστικούς ρόλους μόνο για δύο.,

Τον νυν δήμαρχο κ.Ανδρικόπουλο και τον Πολιτική Μηχανικό κ.Σπύρο Καραβά.

Ο κ.Καραβάς ανήκει στην γενιά των επιστημόνων που βρίσκονται σε μία εξαιρετικά παραγωγική ηλικία και είναι γεμάτοι, ενέργεια, ιδέες και δυνατότητες όχι μόνο να ανατρέψουν την φθορά αλλά και να δημιουργήσουν αποτέλεσμα.

Και στην παράταξη του δημάρχου,η οποία έχει ήδη πολλά προβλήματα, αναγνωρίζουν ότι ο κύριος αντιπαλός τους είναι ο Σπύρος Καραβάς, γιατί φέρνει μαζί του το νέο που δημιουργεί βάσιμα νέες ελπίδες.

Η πρώτη μάλιστα παρουσίαση του συνδυασμού του κ. Καραβά που έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης, δημιούργησε και την αίσθηση αλλά και την υπεροχή νίκης, την στιγμή μάλιστα που το ρευστό αυτοδιοικητικό τοπίο στο Ξυλόκαστρο, διαρκώς αλλάζει μορφές.

Ο κ.Καραβάς είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει στον δήμο και αυτό μετρά πολύ θετικά γιατί δεν έχει κουράσει τους πολίτες.

Μένει πλέον να δούμε αν επιβεβαιωθούν όσοι λένε ότι ο νέος πολιτικός μηχανικός θα κερδίσει τον εν ενεργεία δήμαρχο.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn