Κυριακή 5 Μαΐου το Run theTheatre 2019

0
27
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Όπως αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα Δρόμου του Δήμου Μεγαλόπολης Run theTheatre 2019, η ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης για το 2019 είναι η Κυριακή 5 Μαΐου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των τοπικών αθλητικών σωματείων με την συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου. και με την έγκριση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣΠελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της Διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων) και 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων).

Τα όρια συμμετοχών ανά αγώνισμα ως ακολούθως:

10 χλμ.: 150 συμμετέχοντες
5 χλμ.: 400 συμμετέχοντες
2,5 χλμ.: 700 συμμετέχοντες

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθώς και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης αλλά και οι άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή θα βρίσκονται μπροστά από την πλατεία Ηρώων της Μεγαλόπολης.

Πρόθεση του Δήμου Μεγαλόπολης και της Οργανωτικής επιτροπής είναι η ακόμα μεγαλύτερη σύνδεση της διοργάνωσης και η προβολή του αρχαιολογικού χώρου της Μεγαλόπολης και του αρχαίου θεάτρου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο φίλων του θεάτρου, την Αρχαιολογική υπηρεσία, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την Περιφέρεια και με την αιγίδα του σωματείου«Διάζωμα», να καθιερώσει την ετήσια μεγάλη και μαζική αυτή Διοργάνωση και να αναδείξει το αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης!

Οι on-line εγγραφές αναμένεται να ανοίξουν στις αρχές Φεβρουαρίου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn