Παίζει μπάλα σήμερα η Α’ κατηγορία Κορινθίας

0
33
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η ποδοσφαιρική δράση ξεκινά και πάλι στην Κορινθία αύριο , μετά την διακοπή του τοπικών πρωταθλημάτων λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.
Αύριο Σάββατο 5 Ιανουαρίου ( παραμονή των Θεοφανίων), στις 3 το απόγευμα διεξάγεται η 14η (προτελευταία Α΄ γύρου) αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Στο ΔΑΚ Κορίνθου η πρωτοπόρος Κόρινθος 2006 υποδέχεται τον Τενεάτη Αθικίων, ενώ στο «Θώδειο» στάδιο ο Α. Ο. Λουτρακίου αντιμετωπίζει τον Πανεμεατικό.
«Ποδαρικό» στο «Κώστας Βυζάς» στην έδρα του Αστέρα Δερβενίου θα κάνει ο Πέλοπας Κιάτου, με τις δύο ομάδες να αναζητούν την νίκη, μία νίκη που δεν γνωρίζουν περισσότερο από ένα μήνα.
Η πρώτη αγωνιστική της νέας χρονιάς βρίσκει τον ΑΟ Ζευγολατιού να αγωνίζεται στο Γαλατάκι, κόντρα στον Σαρωνικό, όπως και τον Πανκαμαριακό, στο Πετρί, κόντρα στην τοπική Θύελλα.
Στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής υποδέχεται τους Αγίους Θεοδώρους την ίδια στιγμή που Ατρόμητος Χιλιομοδίου και Ελλάδα Βέλου αντιμετωπίζουν εντός έδρας Άγιο Γεώργιο και ΠΑΣ Κλένια, αντίστοιχα.

H 14η αγωνιστική
Α.Σ. Κόρινθος 2006-Τενεάτης Αθικίων
ΑΟ Λουτράκι-Παννεμεατικός
Αστέρας Δερβενίου-Πέλοπας Κιάτου
Ηρακλής Ξυλοκάστρου-Αγ. Θεόδωροι
Σαρωνικός Γαλατακίου-ΑΟ Zευγολατιού
Ατρόμητος Χιλιομοδίου-Αγ. Γεώργιος
Θύελλα Πετρίου-Πανκαμαριακός
Ελλάς Βέλου-ΠΑΣ Κλένια

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn