Μερικά απλά βήματα για να είσαι πιο παραγωγικός το νέο έτος

0
12
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η άφιξη της νέας χρονιάς, μαζί με την εορταστική ατμόσφαιρα και τις καταχρήσεις που τη συνοδεύουν, φέρνει μαζί της τις μικρές και μεγάλες υποσχέσεις που δίνεις στον εαυτό σου. Την ελπίδα ότι οι επόμενοι μήνες θα σε βρουν πιο fit, με καλύτερο στυλ, με περισσότερα λεφτά στον τραπεζικό σου λογαριασμό και με περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να περνάς με τους αγαπημένους σου ή για να κάνεις πράγματα που πραγματικά γουστάρεις, μακριά από τη «γαλέρα».

Ιδού λοιπόν πέντε χρηστικά tips για να πετύχεις αυτό το τελευταίο…

Άκου περισσότερη μουσική εν ώρα εργασίας

Αν και κάποιοι τη θεωρούν περισπασμό, σχετικές μελέτες απέδειξαν ότι η ακρόαση κάποιου οικείου μουσικού κομματιού κατά την εκτέλεση κάποιας βαρετής κι επαναλαμβανόμενης εργασίας καθιστά την όλη διαδικασία πιο εύκολη και αρκετά πιο ευχάριστη και «υποφερτή».

Αντίστοιχα, μια άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Windsor στον Καναδά φανέρωσε ότι η ακρόαση μόλις δεκαπέντε λεπτών μουσικής κατά τη διάρκεια της εργασιακής ημέρας βοηθά σημαντικά στην επίλυση δύσκολων προβλημάτων αλλά και στη βελτίωση της διάθεσής σου ενώ δουλεύεις.

Κράτα το γραφείο σου καθαρό από περιττά αντικείμενα

«Ο πιο ασφαλής τρόπος για να σπαταλάς χρόνο καθημερινά στη δουλειά είναι “φορτώνοντας” το γραφείο σου με πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως δουλειά πάνω σε αυτό» εξηγεί ο Michael Pryor, Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της Trello. «Ό,τι και να κάνεις, όσο συγκεντρωμένος κι αν είσαι σε αυτό που κάνεις, μοιραία κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ασχοληθείς μαζί τους -άρα, να ξοδέψεις πολύτιμα λεπτά σε αυτά» προσθέτει.

Πώς μπορείς να αποφύγεις την εν λόγω σπατάλη. λοιπόν; Πολύ απλά, διατηρώντας τον χώρο που εργάζεσαι άδειο από οτιδήποτε περιττό. «Προσωπικά, τα μόνα πράγματα που έχω πάνω στο γραφείο μου είναι ο υπολογιστής μου, μια τηλεφωνική συσκευή και η κορνίζα με τη φωτογραφία της οικογένειάς μου» προσθέτει ο Pryor.

Κάνε τον χαμένο χρόνο κομμάτι του καθημερινού σου προγράμματος

Μήπως, μολονότι συνηθίζεις να προγραμματίζεις την ημέρα σου μέχρι και το τελευταίο της λεπτό, καταλήγεις πάντα να κυνηγάς τις υποχρεώσεις σου ξέπνοος; Αν ναι, τότε καλό θα ήταν να ξεκινήσεις να υπολογίζεις στην καθημερινή εργασιακή σου ρουτίνα ένα μισάωρο ελεύθερου χρόνου, το οποίο και θα ξοδέψεις όπου και όπως θες.

«Ο λόγος που αφήνω ελεύθερο ένα μισάωρο μέσα στην εργασιακή μου ημέρα είναι επειδή θέλω να νιώθω προετοιμασμένος για οτιδήποτε απρόοπτο προκύψει» αναφέρει ο Pryor. «Εκτός αυτού, το μισάωρο αυτό δεν αποκλείεται να εξελιχθεί στην πιο παραγωγική ώρα της ημέρας μιας και, όταν νιώθω χαλαρός, έχω παρατηρήσει ότι μου έρχονται οι καλύτερες ιδέες».

Προγραμμάτισε κάποιες από τις υποχρεώσεις της επόμενης ημέρας από το βράδυ της προηγούμενης

Όπως έχουμε ξαναπεί, οι λίστες μπορούν να κάνουν καλύτερη και πιο οργανωμένη τη ζωή σου, για πολλούς και διάφορους λόγους, ειδικότερα δε αν τις χρησιμοποιείς την κατάλληλη στιγμή για να οργανώσεις τις υποχρεώσεις της επομένης ημέρας.

Ποια ακριβώς είναι αυτή η στιγμή; «Λίγο πριν φύγεις από τη δουλειά για να γυρίσεις στο σπίτι ή για να βγεις να πιεις τα ποτά με τους φίλους σου» εξηγεί η Janine Adams, ψυχολόγος και ιδιοκτήτρια της Peace Of Mind Organizing. «Καταγράφοντας σε ένα κομμάτι χαρτί αποβραδίς τα 2-3 πιο σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να κάνεις την επομένη στη δουλειά, όχι μόνο εξοικονομείς πολύτιμο χρόνο κι ενέργεια το πρωί της επομένης, αλλά νιώθεις και πιο ήρεμος, γιατί γνωρίζεις από πολύ νωρίς ποιες είναι οι απόλυτες προτεραιότητές σου».

Βρες το γούρι σου

Σκέψου τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία, όπως, για παράδειγμα τον Michael Phelps, τον Michael Jordan και τον Tiger Woods. Κοινό σημείο των ανθρώπων αυτών είναι, εκτός από τις μεγάλες επιδόσεις και τα εκατομμύρια που κατάφεραν να χωρέσουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, δεν είναι άλλα από τα γούρια που είχαν αλλά και τις ιεροτελεστίες που ακολουθούσαν πριν από κάθε μεγάλο αγώνα…

«Τα αντικείμενα αυτά αλλά και οι ιεροτελεστίες αυτές -για παράδειγμα, το περιβόητο σορτσάκι που φορούσε ο Jordan μέσα από την εμφάνιση των Bulls ή τα λεπτά απόλυτης απομόνωσης που περνά ο Phelps ακούγοντας μουσική από τα ακουστικά του πριν πέσει στην πισίνα- αποτελούν μηχανισμούς αντιμετώπισης του άγχους» εξηγεί η Lisa Zaslow, ιδρύτρια και CEO της Gotham Organizers. «Μια σειρά μελετών έχει αποδείξει ότι, ακολουθώντας την ίδια ακριβώς διαδικασία πριν από κάποια σημαντική περίσταση στην οποία δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο, μειώνεις τα επίπεδα στρες που νιώθεις, άρα αυξάνοντας σημαντικά τις πιθανότητες να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς» προσθέτει. Για να το λέει…

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn