Καιρός | Υποχωρεί η «Σοφία», τα προβλήματα παραμένουν

0
17
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στην «κατάψυξη» είναι η χώρα λόγω της κακοκαιρίας «Σοφίας» που πλήττει από την Πέμπτη τη χώρα μας.

Πολλοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί, χωριά είναι αποκλεισμένα λόγω της πυκνής χιονόπτωσης, τεράστια προβλήματα εντοπίζονται στην ηλεκτροδότηση και στις  ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, ενώ οι θερμοκρασίες έχουν πέσει κάτω από το μηδέν σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία της μετεωρολογικής υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), η κακοκαιρία θα συνεχιστεί με κατά διαστήματα πυκνές χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά και βόρεια ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο τις πρωινές ώρες, θυελλώδεις ανέμους στο Βόρειο Αιγαίο και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Τα φαινόμενα, όμως, βαθμιαία και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν και αργότερα στα ηπειρωτικά σταδιακά θα σταματήσουν.

Αναλυτικότερα, το Σάββατο αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Κεντρικό Ιόνιο και στο Αιγαίο, καθώς και στις παραθαλάσσιες περιοχές τους, χιονοπτώσεις σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με πολύ χαμηλό υψόμετρο, αλλά και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και τις Σποράδες.

Οι χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια και το Βόρειο Αιγαίο θα είναι κατά περιόδους πυκνές. Χιονοπτώσεις αναμένονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης κατά περιόδους πυκνές, πιθανόν και στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν από βορρά προς νότο.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ισχυροί και στο Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 8-9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Πάντως η πιο δύσκολη μέρα αναμένεται να είναι η Δευτέρα με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν χιόνι στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Χωρίς ρεύμα χωριά της Εύβοιας

Χωρίς ρεύμα βρίσκονται από χθες στη 1 μετά το μεσημέρι πολλά χωριά στη Β. Εύβοια, καθώς λόγω της χιονόπτωσης έχουν πέσει πολλά δέντρα προκαλώντας ζημίες στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ. Οι κάτοικοι πέρασαν δύσκολη νύχτα αφού βρέθηκαν αντιμέτωποι με δριμύ ψύχος. Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώθηκε αλλά δεν υπάρχει για την ώρα καμιά πληροφόρηση

Ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας της Εύβοιας Γ. Κωστόπουλος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι από τις 13 Δεκεμβρίου, στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, είχε προειδοποιήσει τον ΔΕΔΔΗΕ ότι υπάρχουν πολλά δέντρα τα οποία με μια σφοδρή χιονόπτωση θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη στο δίκτυο αλλά όπως φαίνεται δεν ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα. Τα συνεργεία της Πειρφέρειας, με τα ειδικά μηχανήματα, έχουν κρατήσει όλους του δρόμους ανοιχτούς.

Χαλκιδική: Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Κασσάνδρα

Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης σημειώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές στη χερσόνησο Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται επί τόπου και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των βλαβών, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν με κυριότερη την αδυναμία πρόσβασης σε πολλές περιοχές της χερσονήσου.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά την κατανόηση του καταναλωτικού κοινού και ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία τους και διευκρινίζει ότι μέχρι αυτή την ώρα οι βλάβες που προέκυψαν πανελλαδικά από τη σφοδρή κακοκαιρία έχουν αντιμετωπιστεί και τα προβλήματα περιορίζονται σε πολύ μικρό αριθμό, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των συνεργείων του.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn