ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ: “Κοίτα ποιός μιλάει…για “γυρολόγους”

0
21

Σε υψηλούς τόνους αντιπαράθεση εξελίχθηκε χθες βράδυ ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος κ.Γιάννης Καρασάββας, απευθυνόμενος στον δήμαρχο κ.Αλέξανδρο Πνευματικό.

Εγραψε ο Γιάννης Καρασάββας:

Καρασάββας | «Εκεί που χρωστά ο κ.Πνευματικός θέλει να πάρει και την πόλη…»
Ανήκω στην κατηγορία των τυχερών Κορινθίων, που ποτέ και σε καμία εκλογική αναμέτρηση δεν στήριξα και δεν ψήφισα, τον απερχόμενο δήμαρχο Κορινθίων.
Ημουν πάντα απέναντι στις πρακτικές αλλά και τις συμπεριφορές, που στόχο και σκοπό έχουν μόνο να παραπλανήσουν, τους πολίτες για να δαιωνίσουν, την παρουσία τους στην καρέκλα του δημάρχου.
Πέρασαν πέντε σχεδόν χρόνια απο την τρίτη θητεία του κ.Πνευματικού, που όπως ομολογούν πλέον όλοι οι Κορίνθιοι ήταν τα χειρότερα και οδήγησαν την πόλη και τα χωριά σαε πολλά βήματα πίσω.
Ο δήμαρχος πήγαινε χαλαρά και απολάμβανε την δημοτική εξουσία και ξαφνικά θυμήθηκε ότι πρέπει να «ανακαλύψει» τρυκ για να επανεκλεγεί και να πείσει τους Κορίνθιους ότι τόσα χρόνια είναι ανίκανοι να δουν το μεγάλο έργο που έχει παράγει.
Ομως ο απερχόμενος δήμαρχος μετά απο μία ολόκληρη ζωή στην καρέκλα, λίγους μήνες πριν απο τις εκλογές δεν έχει το δικαίωμα να δώσει και πάλι υποσχέσεις ή να ξεκινήσει μικροέργα, που ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Αυτή την στιγμή ο κ.Πνευματικός έχει ΜΟΝΟ υποχρέωση να απολογηθεί στους Κορίνθιους, για την κατάσταση της πόλης όχι μόνο στην καθημερινότητα, που είναι άθλια αλλά και γιατί ο δήμος είναι σε πλήρη καθυστέρηση σε όλους τους τομείς.
Ο κ.Πνευματικός έχει ήδη ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ και όσο αρνείται να το αποδεχθεί, διχάζει την πόλη μας και υποθηκεύει το μέλλον της.
Οι τελευταίες ημέρες του θυμίζουν έντονα τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας, με όλα τα χαρακτηριστικά τους.
Οι Κορίνθιοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο δήμαρχος τους χρωστά, ένα οργανωμένο και ανοικτό δήμο, έργα υποδομών που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους..
Μας χρωστά την Αισθητική, την Αρχοντιά, την Αδολη προσφορά, την Κοινή λογική και πολλά ακόμα…!
Πρέπει να απολογηθεί πως μετέτρεψε την διακυβέρνηση των ενεργών πολιτών…σε διακυβέρνηση των κολλητών και δημιούργησε την αυλή των θαυμάτων…
Το 2019 δεν θα γίνει νέο ’14 που ονειρεύεται μαζί με τους επικοινωνιολόγους του.
Η ιστορία όταν επαναλαμβάνεται….είναι απλά μία φάρσα…!
Η αντιπολίτευση δεν θα γίνει παιχνίδι στα σχέδια του απερχόμενου δημάρχου, όσο και αν το προσπαθεί, γιατί στην περίπτωση του κ.Πνευματικού ισχύει η παροιμία…εκεί που μας χρώσταγε, θέλει να μας πάρει και την πόλη….!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Κορινθίων

Σε ελάχιστα λεπτά απάντησε το γραφείο τύπου του δημάρχου ως εξής:

“Που το πάει ο γυρολόγος Γιάννης Καρασάββας”;

Μεγάλη οργή προκαλούν όχι μόνο στη Δημοτική Αρχή αλλά και στους Δημότες του Δήμου Κορινθίων τα αναφερόμενα σε ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Καρασάββα, ο οποίος προφανώς έχει κοντή μνήμη και ξεχνά πολύ εύκολα.

Η οργή γίνεται μεγαλύτερη καθώς, όπως όλοι γνωρίζουν, ο κ. Καρασάββας αδυνατεί με βάση το μορφωτικό του επίπεδο να συντάξει μια απλή αίτηση, πόσο μάλλον να εκδόσει ανακοίνωση με πολιτικές τοποθετήσεις. Αλήθεια ποιος έχει συντάξει αυτή την ανακοίνωση και από ποιανού λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απεστάλη στα μέσα;

Τα όσα αναφέρονται στην εν λόγω ανακοίνωση δεν εκπλήσσουν κανένα, αφού τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν άνθρωπο που από το 2014 έως και σήμερα έχει πλησιάσει και έχει ενεργή συμμετοχή σε τρεις διαφορετικές παρατάξεις που διεκδικούσαν και διεκδικούν τα ηνία του Δήμου Κορινθίων;

Διερωτόμαστε λοιπόν: ποιες είναι οι βλέψεις του “γυρολόγου” Γιάννη Καρασάββα, ο οποίος ξαφνικά θυμήθηκε να εξαπολύσει επίθεση κατά του Δημάρχου, κου Αλέξανδρου Πνευματικού; Μήπως αντιλήφθηκε επιτέλους ότι η ακεραιότητα του Δημάρχου κ. Πνευματικού δεν επιτρέπει παρανοήσεις για άσκηση πολιτικής όπως ο κ Καρασάββας την φαντάζεται παρά μόνο μέσα σε πλαίσια και κανόνες που οι νόμοι ορίζουν και η Πορεία Ευθύνης ακολουθεί πιστά;

Τι άραγε έταξε στον κ. Καρασάββα ο συντάκτης αυτής της ανακοίνωσης προκειμένου αυτή να φέρει την υπογραφή του; Προειδοποιούμε: έχουν γνώση οι φύλακες. Οι δημότες του Δήμου Κορινθίων έχουν ασφαλώς αντιληφθεί τι συμβαίνει και η πολιτική τιμωρία θα είναι αμείλικτη.

Και πριν λίγο απάντησε απο την σελίδα του στο facebook ο Γιάννης Καρασάββας:

ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ: “Κοίτα ποιός μιλάει…για “γυρολόγους”
Ο άνθρωπος που αναδείχθηκε απο το ΠΑΣΟΚ και έγινε δήμαρχος της Κορίνθου, το 2015 δημόσια το έφτυσε και πήδηξε στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκεί βρήκε πόρτες κλειστές και μετά…χειροκροτούσε με πάθος τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε εμένα “γυρολόγο”….!
Ο άνθρωπος που υλοποιούσε όποια ιδέα μου διατυπώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς ντροπή είπε εμένα…”αμόρφωτο”.
Είναι ο ίδιος που με παρακαλούσε να μπώ στον συνδυασμό του…
Ο απερχόμενος δήμαρχος της Κορίνθου, μπορεί να λέει ότι θέλει., δεν μπορεί όμως για μία ακόμα φορά να πιάνει στο στόμα του, οικογένειες, ιστορίες και ανθρώπους που ξέρει η κοινωνία, ότι προσπαθούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια.
Αλλά τι άλλο να περιμένεις;;;;
Ο Γιάννης Καρασάββας, απο την συμμετοχή του στα κοινά δεν πήρε ΠΟΤΕ ούτε ΕΝΑ ευρώ.
Δεν έγινε πάμπλουτος όπως άλλοι.
Η Κόρινθος είναι μικρή και μας γνωρίζει όλους και απο την καλή και απο την ανάποδη.
Σε κάποιους οι Κορίνθιοι λένε καλημέρα, χωρίς να έχουν τίτλους και αξιώματα. Να δούμε αν θα λένε καλημέρα σε άλλους όταν πλέον θα είναι παρελθόν.
Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με τον απερχόμενο δήμαρχο. Είναι ο ελάχιστος σεβασμός που πρέπει να δείξω στους συμπολίτες μου, οι οποίοι πάντα με στηρίζουν και δεν έχουν σχέση με “συστήματα” και αυλές.
Πάμε δυνατά να αλλάξουμε την Κόρινθο, γιατί το αξίζουν οι Κορίνθιοι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ
Δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Κορινθίων

Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική…!