Φοβερός! | Ενώ γλεντούσε ο ίδιος…έβριζε τους άλλους που έλειπαν…!

0
108
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο δήμαρχος Κορίνθου κ.Αλέξανδρος Πνευματικός, βγήκε και έκανε πολεμικές δηλώσεις για την αντιπολίτευση και ιδιαίτερα για τον Νίκο Σταυρέλη, επειδή δεν πήγε αυτός και οι σύμβουλοι του στο δημοτικό συμβούλιο, για να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό του δήμου…!

Είπε μάλιστα ο δήμαρχος ότι…προτίμησαν τα πανηγύρια και όχι το δημοτικό συμβούλιο, λέγοντας μάλιστα την ατάκα, ότι ο Σταυρέλης τα επόμενα χρόνια…θα πηγαίνει μόνο στα πανηγύρια…!

Και όποιος άκουσε τις δηλώσεις του δημάρχου, σκέφτηκε ότι έχει μάλλον δίκιο ο άνθρωπος, αφου δεν πήγαν στο συμβούλιο και δεν έχει προυπολογισμό σήμερα ο δήμος…!

Μας έπεισε όλους…

Ελα όμως που η αλήθεια είναι για γέλια και για κλάματα.

Ενώ έβρισε τον Σταυρέλη, αποδείχθηκε ότι ΟΥΤΕ ο ίδιος ο δήμαρχος  πήγε στο δημοτικό συμβούλιο,που υποτίθεται ότι ήταν τόσο κρίσιμο, γιατί την ίδια στιγμή, γλεντούσε και χόρευε  με τα ΚΑΠΗ στον “Κορίνθιαν Παλάς” και λίγο μετά πήγε σε άλλο γλέντι Πρωτοχρονιάτικο…!

Ημαρτον….!

Δηλαδή το δικό του γλέντι είναι δημιουργικό και δικαιολογεί την απουσία του…ενώ η συμμετοχή Σταυρέλη σε συναυλία χορωδιών…είναι προδοσία…!

Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά…!

Ομολογούμε βεβαίως ότι ήταν εξαιρετικό πειστικός και παραλίγο να μας πείσει όλους, ότι ενώ “οι ‘αλλοι”, γλεντούσαν αυτός ήταν πιστός στο καθήκον και φύλαγε Θερμοπύλες…!

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn