Ηλιος και παγωνιά σήμερα στην Κορινθία

0
77
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στο Νότιο Αιγαίο και τις βραδινές ώρες στη Βόρεια Ελλάδα περιμένουμε την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018. Παγετός εκδηλωθεί κατά τη διάρκεια τη νύχτας και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά, ιδιαίτερα στη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι ισχυρός. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

H θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -9 έως 6 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 10, στην Κεντρική Ελλάδα από -3 έως 11 βαθμούς, στην Ήπειρο από -2 έως 12, στη Δυτική Ελλάδα από -1 έως 14 βαθμούς, στη Νότια Ελλάδα από 2 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 12, στα νησιά του Ιονίου από 1 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και στις Σποράδες από 2 έως 11 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και κατά περιόδους στα δυτικά πελάγη βορειοδυτικοί μέτριοι. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι , 4 με 5 μποφόρ, και στα νοτιοανατολικά πελάγη βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, με προοδευτική μικρή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Αθήνας θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις πυκνότερες κατά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn