Το νέο σκηνικό που φέρνει η υποψηφιότητα Καλλίρη…!

0
39
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η ανακοίνωση του Πελοπίδα Καλλίρη, το απόγευμα της Παρασκευής, βρήκε μάλλον απροετοίμαστα τα επιτελεία των κκ. Πνευματικού και Νανόπουλου.
Μέχρι και το μεσημέρι, σχεδόν διαβεβαίωναν τους πάντες ότι δεν θα τολμούσε ο αντιπεριφερειάρχης τέτοια κίνηση και στο άκουσμα της ακούγεται ότι σάστισαν.
Τι δεν έβλεπαν καλά;
Πολλά και περισσότερο παρασύρθηκαν απο την στρατηγική του κ.Καλλίρη, γιατί πίστευαν, ότι θα ανακοίνωνε την υποψηφιότητα του, μόνο αν την ανακοίνωνε η Νέα Δημοκρατία…
Ακόμα και στο επιτελείο του Πέτρου Τατούλη, εκτιμούσαν ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος μαζί τους στις περιφερειακές εκλογές….!
Και όμως για ένα καθαρό μυαλό, όλα ήταν δεδομένα απο τις αρχές του Σεπτεμβρίου, όταν μεγάλη ομάδα πολύ γνωστών Κορίνθιων, άφησε κατά μέρους τις προσωπικές στρατηγικές και δήλωσε την στήριξη της στον αντιπεριφερειάρχη.
Το ζητούμενο ήταν μόνο ο χρόνος, ο οποίος ούτως ή άλλως τελείωνε με την έναρξη των εορτών των Χριστουγέννων.
Ηταν λοιπόν προσωπική επιλογή του κ.Καλλίρη να φτάσει μέχρι την Παρασκευή.
Εγκαιρα σας είχαμε ενημερώσει ότι πλειάδα ισχυρών κοινωνικά στελεχών της Κορίνθου, έχουν δώσει τα χέρια και θα είναι υποψήφιοι,
Αναμεσά τους και εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι. αλλά και εκπρόσωποι ισχυρών θεσμών της πόλης.
Αυτό φάνηκε απο την πολύ καλή υποδοχή που είχε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας στα Social media.
Οταν ανακοινώσει ο κ.Καλλίρης τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, θα γίνει πιο ορατός ο λόγος της “καθυστέρησης”…

Εχουμε και λέμε λοιπόν:

Ο κ.Αλέξανδρος Πνευματικός το 2014 είχε την τύχη πολλά απο τα στελέχη που θα είναι υποψήφιοι με τον Καλλίρη να τον στηρίξουν και μάλιστα αυτά που προέρχονται απο τον χώρο της ΝΔ. Πλέον βλέπει ότι η διεύρυνση του προς τα δεξιά είναι αδύνατη και θα έχει αντιπάλους, που σε καμία περίπτωση δεν ήθελε.
Ο κ.Βασίλης Νανόπουλος, ξέρει καλά ότι θα αναγκαστεί να συρρικνωθεί και στελεχιακά και εκλογικά, με δεδομένη την ισχυρή κοινωνική παρέμβαση των υποψηφίων του κυριότερου αντιπάλου του. Επίσης δεν θα μπορεί πλέον να εισοδεύσει απο τον χώρο της ΝΔ, όπως αρχικά είχε φανταστεί.
Ο κ.Νίκος Σταυρέλης, έγκαιρα είχε προχωρήσει σε διεύρυνση προς τα δεξιά και η υποψηφιότητα Καλλίρη, μάλλον εξυπηρετεί την πορεία του, αφου αποδυναμώνει τους κκ. Πνευματικό και Νανόπουλο. Το κοινό των Σταυρέλη και Καλλίρη στην συντριπτική πλειοψηφία είναι διαφορετικό και δεν θα υπάρχουν απώλειες εκατέρωθεν στον πρώτο γύρο…!
Κάπως έτσι είναι πλέον το νέο και επίσημο σκηνικό στον δήμο Κορινθίων….!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn