Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας χαρισματικός ηγέτης

0
61
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το να αναλάβεις ένα ηγετικό ρόλο στη δουλειά, σε μια ομάδα, μια οργάνωση ή ακόμη και πιο ψηλά είναι κάτι που μπορεί να σου συμβεί έστω και μία φορά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν θα σε κάνει αυτόματα και ηγέτη. Οι αληθινοί ηγέτες έχουν χάρισμα, λόγο και πειθώ που κάνουν τους άλλους να θέλουν να τους ακολουθήσουν. Αν είσαι γενικά ένα άτομο πιο ήπιων τόνων, μην ανησυχείς. Το χάρισμα είναι ένα επίκτητο γνώρισμα που μπορείς να αναπτύξεις με τον καιρό.

Παρακάτω θα διαβάσεις μερικές συμβουλές που μπορούν να σε κάνουν πιο χαρισματικό όταν έχεις να ηγηθείς γκρουπ ανθρώπων.

Δεν χρειάζεται να είσαι το πιο ελκυστικό άτομο σε έναν χώρο

Σίγουρα οι περισσότεροι συμφωνούμε ότι η ωραία εμφάνιση έχει τα πλεονεκτήματά της, αλλά δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πάει κάποιος μπροστά. Ο Winston Churchill δεν ήταν σίγουρα sex symbol αλλά εξακολουθεί να θεωρείται ένας από τους πιο επιδραστικούς ηγέτες στην ιστορία.

Να κάνεις τους άλλους να νιώθουν ότι είναι οι πιο έξυπνοι και εντυπωσιακοί μέσα στον χώρο

Για να το καταφέρεις αυτό, κάνε τα εξής τρία πράγματα κατά τη διάρκεια των συζητήσεων:

> Χαμήλωσε τον τόνο της φωνής σου στο τέλος των προτάσεων.

> Ελάττωσε το πόσο γρήγορα και συχνά κάνεις νεύματα.

> Κάνε παύση δύο δευτερολέπτων προτού μιλήσεις.

Η παρουσία σου να είναι πάντα αισθητή

Σύμφωνα με μια μελέτη του καθηγητή του Harvard Daniel Gilbert εκτιμάται ότι το μυαλό σε ποσοστό 46,9% απλά αναρωτιέται διάφορα πράγματα. «Το να είσαι παρών σημαίνει να έχεις ανά πάσα στιγμή επίγνωση του τι συμβαίνει αλλά και να παρατηρείς γύρω σου απ’ το να βυθίζεσαι στις σκέψεις σου. Αν κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης το μυαλό σου ταξιδεύει αλλού τα μάτια σου και οι εκφράσεις του προσώπου σου θα σε προδώσουν στον συνομιλητή σου.

Σκέψου κάτι ευχάριστο για να δείχνεις ειλικρινής

Ο εγκέφαλος σου δεν γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα στη φαντασία και στην πραγματικότητα, οπότε όταν φαντάζεσαι κάτι ευχάριστο γίνεσαι πιο ανοιχτός και δείχνεις πιο ειλικρινής σε πραγματικές καταστάσεις. Ένας άνθρωπος χρειάζεται μόλις 17 χιλιοστά του δευτερολέπτου για να διαβάσει μια έκφραση του προσώπου σου. Αν υπάρχει μια ασυμφωνία στην κύρια διάθεση που εκφράζεις και σε στιγμιαίες εκφράσεις σου, αυτός που είναι απέναντι σου θα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Για να το πούμε πιο απλά: υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ανάμεσα σε ένα τυπικό χαμόγελο για λόγους ευγένειας και ένα πραγματικό χαμόγελο. Οπότε σκέψου κάτι που σε ευχαριστεί και το χαμόγελο σου θα είναι αληθινό.

Βεβαιώσου ότι κάνεις σωστή χειραψία

Η σωστή χειραψία θα πετύχει πολλά περισσότερα από ένα ακριβό κοστούμι. Μπορείς να φανταστείς κάποιον ισχυρό με μια αδύναμη και χλιαρή χειραψία;

Αυτά που πρέπει να αποφεύγεις είναι να σου απλώνουν το χέρι και εσύ μετά βίας να κινείς το δικό σου, να μην σφίγγεις πολύ δυνατά, να μην παίρνει το χέρι σου κλίση προς τα κάτω γιατί κάτι τέτοιο συμβολίζει ότι ο άλλος έχει το πάνω χέρι αλλά και τη συνήθη χειραψία των πολιτικών, που καλύπτουν δηλαδή και με τα δύο χέρια αυτό του συνομιλητή τους.

Επίλεξε προσεκτικά τη θέση σου

Η θέση που θα επιλέξεις είναι μια απόφαση που θα επηρεάσει το αποτέλεσμα της συνολικής διαπραγμάτευσης. Όταν οι άνθρωποι κάθονται αντικριστά, έχοντας ανάμεσά τους ένα τραπέζι, τείνουν να μιλούν με πιο κοφτές προτάσεις και ενίοτε οδηγούνται σε διαφωνία. Αν θες να αποφύγεις μια πιθανή άβολη κατάσταση προτίμησε να καθίσεις δίπλα στο πρόσωπο με το οποίο συνομιλείς ή σε γωνία 90 μοιρών απ’ αυτό. Επίσης απόφυγε να βάλεις τον συνομιλητή σου να καθίσει με την πλάτη του σε ανοιχτό χώρο, ειδικά αν πίσω του περνάει συνεχώς κόσμος.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn