Μερικά διαφορετικά δώρα για τις φετινές γιορτές

0
47
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πούρα, γραβάτες, αρώματα, malt ουίσκι, διαχρονικά αντρικά μυθιστορήματα είναι μερικά μόνο από τα κλασικά δώρα που ανταλλάσσουμε μέσα στις γιορτές, εδώ κι αρκετές δεκαετίες, οι φίλοι μεταξύ μας. Μήπως όμως ήρθε ο καιρός να πρωτοτυπήσεις; Ή ακόμα καλύτερα να δεχθείς κάποια περισσότερα πρωτότυπα δώρα που θα σε βγάλουν από την εορταστική ρουτίνα;

Sony Playstation Classic

Έρχεται φορτωμένο με εκατοντάδες αναμνήσεις και 20 preloaded games. Τα 90s πλησιάζουν ένα βήμα πιο κοντά με αυτή την retro κονσόλα.

The Dead Rabbit: Mixology and Mayhem

 

Βίαιο graphic novel; Οδηγός cocktails για ένα από τα διασημότερα μπαρ της γης; Δύο σε ένα σε μία από τις πλέον πρωτότυπες εκδόσεις που κυκλοφόρησαν φέτος.

öln Travel Kit

Rimowa βαλιτσάκι

Τι συμβαίνει όταν ένα luxury brand αποσκευών κι ένα beauty brand ενώνουν τις δυνάμεις τους; Ένα εξαιρετικό μίνι βαλιτσάκι με όλα όσα χρειάζεσαι για το ταξίδι σου.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

Κύριοι και κύριοι, αυτό εδώ είναι ίσως το καλύτερο game της πενταετίας.

Lego για ενήλικες

Lego αντι στρες

Ιδανικό για τον φίλο που ταλαιπωρείται από άγχος και νεύρα. Ναι, κι όμως, η θρυλική εταιρεία παιχνιδιών από τη Δανία έκανε άνοιγμα στο ενήλικο κοινό με αντι-στρες κατασκευές.

Ένα λεύκωμα γεμάτο με “Αγγελάκια” της Victoria’s Secret

Angels collector's edition

O τίτλος αρκεί για να σε πείσει, σωστά; Ο διάσημος φωτογράφος Russell James αποθεώνει την ομορφιά του γυμνού γυναικείου κορμιού, κι εμείς βρήκαμε άλλο ένα δώρο που μπορεί να καταπολεμήσει το στρες.

Έπιπλα με υπογραφή IKEA & NASA

IKEA NASA έπιπλα

Αν έχεις βαρεθεί τις τυπικές λύσεις στο σπίτι σου ή θες να δώσεις νέα πνοή στην γκαρσονιέρα του κολλητού σου, η διαστημική υπηρεσία των Η.Π.Α και του πασίγνωστο σουηδικό brand φέρνουν τον φουτουρισμό κατ’οίκον.

Ένα premium ποτό από την Παταγονία

Träkál

Το λένε Träkál. Δεν είναι ουίσκι, δεν είναι τζιν, πρόκειται όμως για την πλέον πρωτότυπη και διαφορετική επιλογή από τον κόσμο των spirits που σε ξαφνιάσει ευχάριστα και θα αποτελέσει την καλύτερη έκπληξη για εκείνον τον φίλο που αρέσκεται σε εξωτικές γεύσεις.

Τα γυαλιά του Steve McQueen

Persol γυαλιά Στιβ Μακούιν

Οι λάτρεις του διαχρονικού στυλ οφείλουν ένα ευχαριστώ στην Persol για την απόφασή της να επαναφέρει τα γυαλιά που φόρεσε ο King of Cool στην Υπόθεση Τόμας Κράουν. Οι πραγματικοί λάτρεις του στυλ θα ήταν ευτυχισμένοι με ένα τέτοιο δώρο.

Watchmen του Allan Moore

Watchmen

Πριν κάποιο καιρό επανεκδόθηκε το graphic novel που άλλαξε μία για πάντα την ιστορία των super heroes -ή μήπως και των ίδιων των κόμικς; Ένα δώρο που θα εκτιμήσει ακόμα πιο ο απαιτητικός αναγνώστης.

Pendulum Traveler

Pendulum Traveler

Τα ρολόγια είναι ένα κλασικό δώρο. Όμως αυτό το ρολόι δεν είναι ένα συνηθισμένο ρολόι: στυλ, καινοτομία, αυτόματη κίνηση και λειτουργία GMT είναι τα καινούργια στοιχεία που φέρνει ένα Pendulum Traveler στον καρπό σου.

Ταξίδι στο Βελιγράδι

Βελιγράδι ταξίδι

Πράγματι είναι λίγο δύσκολο να κάνεις ή να δεχθείς ένα δώρο αξίας περίπου 250 ευρώ. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να χαρίσεις ένα δώρο στον εαυτό σου; Η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι το καλύτερο και πιο οικονομικό ταξίδι που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή στις ευρωπαϊκές τουριστικές πιάτσες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn