Μεγαλώνει η αγωνία των υποψηφίων της ΝΔ…!

0
7
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μετά τις ανακοινώσεις του Προέδρου της Ν.Δ., το μεσημέρι της Πέμπτης στο πλαίσιο εκδήλωσης στα γραφεία του κόμματος, σχετικά με την συμμετοχή πέντε γραμματέων του κόμματος στις προσεχείς εκλογές, η αγωνία μεταξύ των υπολοίπων υποψηφίων για την ώρα που θα ανακοινωθούν και εκείνοι επισήμως κτυπάει κόκκινο.

Βέβαια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης – ήδη από το Συνέδριο του κόμματος – είχε προαναγγείλει πως οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν στις 10 Ιανουαρίου, θέλοντας έτσι να εκτονώσει προκαταβολικά τις όποιες γκρίνιες. Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι όσοι έχουν λάβει ήδη το «πράσινο φως» αναμένουν πως και πως την επίσημη ανακοίνωση που θα τους νομιμοποιήσει να δηλώνουν υποψήφιοι συγκεκριμένης περιφέρειας. Όχι βέβαια, πως δεν κάνουν ήδη προεκλογική εκστρατεία, αλλά σε κάθε περίπτωση θέλουν και το επίσημο χρήσμα του κόμματος.

Για την ιστορία, ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι πέντε γραμματείς θα είναι υποψήφιοι στις τρεις νέες περιφέρειες της Β Αθηνών. Πρόκειται για τον Γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων, κ. Βασίλη Σπανάκη, τη Γραμματέα Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος κ. Ζωή Ράπτη, τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Τάσο Γαϊτάνη, τον Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων, Νίκο Κωστόπουλο, και τον Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων κ. Βασίλη Ξυπολυτά.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn