Αργος | Αλλαγή πινακίδας, ίδια κοροϊδία!

0
86
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσος πρέπει επιτέλους να σοβαρευτεί, αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου η παράταξη “Δυνατή Πόλη Ξανά”.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Παράταξης Δυνατή Πόλη Ξανά

Ο κ. Καμπόσος αντιλαμβάνεται τις πινακίδες σήμανσης σαν τις αναρτήσεις στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook και τα εβδομαδιαία τηλεοπτικά του διαγγέλματα, με τα οποία καθημερινά υποβαθμίζει το θεσμό του Δημάρχου και ευτελίζει τον Δήμο μας.

Για μια ακόμη φορά παίζει με την αξιοπρέπεια των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα, αλλά και με την νοημοσύνη όλων των δημοτών.

Μετά τις συκοφαντικές ανακοινώσεις για τον συντοπίτη μας, που ανέδειξε το θέμα της προσβασιμότητας στο περίφημο γεφύρι της πλατείας, χθες αντικατέστησε την κατάπτυστη απαγορευτική πινακίδα με μια άλλη κατάπτυστη πινακίδα, εντελώς αόριστη, αλλά το ίδιο απαγορευτική για τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Επειδή σίγουρα δεν μας αξίζει αυτός ο Δήμαρχος και η σημερινή Δημοτική Αρχή, τους καλούμε άμεσα να διορθώσουν την κακοτεχνία και να αποδώσουν σε όλους τους πολίτες, χωρίς αποκλεισμούς, το έργο που αυτοί σχεδίασαν και εκτέλεσαν.

Ας καταλάβουν επιτέλους ότι σε όλους τους πολίτες:

Αξίζει η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, αξίζει ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ, αξίζει μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ, αξίζει μια ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn