Διεθνές τουρνουά γκολφ Messinia Pro-Am

0
14
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το 3ο διεθνές τουρνουά γκολφ Messinia Pro-Am της Costa Navarino θα διεξαχθεί στις 20 – 23 Φεβρουαρίου 2019. Οι εγγραφές για την συμπλήρωση των 30 ομάδων που θα συμμετάσχουν στα δύο signature γήπεδα 18 οπών The Dunes Courseκαι The Bay Course της Costa Navarino συνεχίζονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης και ολοκληρώνονται στις 18 Ιανουαρίου 2019.

Οι γκολφέρ του Messinia Pro-Am 2019, θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τα σκορ που πραγματοποιούνται τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο μέσω της υπηρεσίας live score της GolfBox.

Οι 30 ομάδες που θα λάβουν μέρος (αποτελούμενες από ένα επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες) θα αναμετρηθούν στο The Dunes Course την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στο The Bay Course την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και στο The Dunes Course το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019.

Στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά, οι επαγγελματίες θα διαγωνιστούν σε έναν ατομικό αγώνα Strokeplay 54 οπών, διεκδικώντας το συνολικό χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.

To 3ο διεθνές τουρνουά Messinia Pro-Am θα ενισχύσει για ακόμα μια χρονιά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, μέλους του διεθνούς οργανισμού SOS Children’s Villages International, που δημιουργεί οικογένειες για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Η ενίσχυση προς τα Παιδικά Χωριά SOS θα επιτευχθεί με δύο τρόπους, όπως και πέρυσι:

α) Μέσω της φιλανθρωπικής βραδιάς “A good cause to STRIKE”, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά στις 22 Φεβρουαρίου

β) Online, μέσω της ιστοσελίδας του Messinia Pro-Am, όπου όσοι επιθυμούν μπορούν να στηρίξουν το έργο των Παιδικών Χωριών SOS με online δωρεά μέσω του συνδέσμου:

https://messiniaproam.costanavarino.com/charity.html

Για όσους επιθυμούν να διαμείνουν στo The Westin Resort Costa Navarino και να απολαύσουν το πλήρες πρόγραμμα του Messinia Pro-Am, θα ισχύσουν ειδικά πακέτα διαμονής:https://messiniaproam.costanavarino.com/travel/accomodation-packages.html.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn