Πανταζής | Η επόμενη δημοτική αρχή & τα σκουπίδια

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την Δευτέρα ο Δήμος παρουσίασε την πρόταση για την διαχείριση των απορριμμάτων με έμφαση στην ανακύκλωση και την κομποστοποίηση.
Μία πρόταση η οποία τέθηκε από σύσσωμη την αντιπολίτευση αμέσως μετά τις εκλογές του 2014 και λοιδωρήθηκε από το σύνολο του συνδυασμού του δημάρχου σαν αστεία και ανέφικτη.

Μία πρόταση η οποία υιοθετήθηκε από την συμμαχία πολιτών και τέθηκε και στο προεκλογικό της πρόγραμμα με ευθύνη του λίαν αξιόλογου στελέχους της, Λάμπρου Κωστάρα σε συνεργασία με τον κύριο Φωτιάδη, δύο άνθρωποι οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην προώθηση της ιδέας από καιρό με μία ομάδα συμπολιτών μας οι οποίοι βλέπουν το πρόβλημα και αγωνιούν για τη λύση του.
Εδώ να τονίσω ότι οι άνθρωποι που στη συμμαχία πολιτών αναλάβαμε τότε, με δική μας πρωτοβουλία, να προωθήσουμε το πλήρες αυτό (από τεχνική και οικονομική πλευρά) σχέδιο, δηλαδή Κωστάρας, Κορδώσης, Πανταζής κα, έχουμε αποχωρήσει από τη συμμαχία καταγγέλοντας μεταξύ άλλων, τον ευκαιριακό τρόπο αντιμετώπισης όλων των θεμάτων από τον επικεφαλής της κύριο Νανόπουλο αλλά και τη διαφαινόμενη σύμπλευση του με τον δήμαρχο σε σοβαρά θέματα όπως αυτό, της πλατείας κλπ η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την μεταστροφή του εναπομείνοντος τμήματος της μείζονος μειοψηφίας σε πολλά σοβαρά θέματα.
Τότε ο δήμαρχος υπερασπιζόταν το σχέδιο Τατούλη και αμέσως μετά την σύγκρουση του , για άγνωστους λόγους??? με αυτόν, υιοθέτησε την πρόταση της αντιπολίτευσης την οποία προσπαθεί με παράξενο ομολογουμένως τρόπο να υλοποιήσει, χωρίς βέβαια να προχωρήσει στον κυριότερο υποτμήμα της διαχείρισης, την χωροθέτηση και δημιουργία ΧΥΤΥ.
Θυμίζω ότι ο Εθνικός σχεδιασμός προβλέπει από το 2005 την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση με ευθύνη των Δήμων.
Θα μου πείτε ψιλά πράγματα.

Εδώ βλέπει καθαρή την πόλη.
Τέλος πάντων. Έγινε η αρχή έστω και με αυτόν τον τρόπο.
Η επόμενη δημοτική αρχή, θα επισπεύσει και θα εμπλουτίσει την διαδικασία αυτή, γιατί ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn