Πως οι άλλοι αντέδρασαν στην ανακοίνωση Νανόπουλου!

    0
    30
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Η ανακοίνωση ονομάτων απο τον κ.Βασίλη Νανόπουλο,αναμενόταν με έντονο ενδιαφέρον απο όλους τους εμπλεκόμενους στα δημοτικά πράγματα.
    Η ξαφνική του απόφαση να εγκαταλείψει το άρμα της ΝΔ και να βγεί με αντάρτικο συνδυασμό, σε κάθε περίπτωση απασχόλησε τα επιτελεία όλων των υποψηφίων και υπήρχε σχετική αναταραχή γύρο απο τα ονόματα αλλά και την δυναμική τους.
    Η ανακοίνωση έγινε χθες βράδυ και αμέσως άρχισε το μέτρημα.
    Πρώτος που πήρε θέση ήταν ο προσωπικός βάρδος του κ.Νανόπουλου, ο γνωστός και εξαιρετικός σατυρικός ποιητής κ. Αντώνιος Παρασύρης που με ένα τετράστιχο είπε:

    Νίκη μεγάλη έρχεται
    στις εκλογές του Μάη
    με τον Νανόπουλο αρχηγό
    αναστενάζουν άλλοι
    Ομως δημόσια μέσω του λογαριασμού του στο facebook,τοποθετήθηκε συμβολικά ο πρώην συνεργάτης του κ.Βασίλης Πανταζής γράφοντας:
    Πως το είπε αυτός ο Λουκιανός;
    «ώδινεν όρος και έτεκεν μυν».
    Στα επιτελεία των υποψηφίων δημάρχων αμέσως μετά την ανακοίνωση τα πράγματα ηρέμησαν.
    Στο επιτελείο του Πελοπίδα Καλλίρη, υπήρξε μεγάλη ανακούφιση ακούγοντας τα ονόματα,γιατί απέφυγαν προβλήματα που είχαν στο μυαλό τους. Τα στελέχη που η ομάδα Καλλίρη έχει κοντά της απείχαν απο την διαδικασία και έμειναν προσηλωμένα, ενώ ταυτόχρονα δεν υπήρξε όνομα που θα προκαλούσε αναταραχή στον σχεδιασμό.
    Στο δημαρχείο, θεωρούσαν αναμενόμενα τα ονόματα και το ενδιαφέρον τους ήταν εστιασμένο, σε 2-3 Νεοδημοκράτες, που μιλούν με τον δήμαρχο και δεν ήθελαν να τους ακούσουν στην ανακοίνωση. Απεναντίας ψιλοχάρηκαν γιατί εκτιμούν ότι θα κοπεί κρίσιμο ποσοστό από τον Καλλίρη.
    Στο στρατηγείο του Σταυρέλη στην οδό Κολιάτσου, “ούτε κρύο, ούτε ζέστη” ήταν η φράση που χρησιμοποίησε στενός συνεργάτης του υποψηφίου. Ούτως ή άλλως δεν είχαν κάποιο ξεχωριστό ενδιαφέρον και όσο ο Συνοικισμός μένει απόρθητος έχουν κάθε λόγο να είναι ήρεμοι.
    Αυτές ήταν οι πρώτες αντιδράσεις, από τα πρώτα ονόματα που ανακοίνωσε ο κ.Βασίλης Νανόπουλος.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn