Ποια είναι η καλύτερη γωνία για selfies

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αριστερά ή δεξιά; Αλήθεια εσύ όταν βγάζεις φωτογραφίες ποια πλευρά του προσώπου σου επιλέγεις να προβάλεις; Οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- ξέρουμε ποιο είναι το καλό μας προφίλ και συνήθως αυτό δείχνουμε όταν είναι να δείξουμε το πρόσωπό μας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τώρα, όμως μόλις ήρθε μια έρευνα να μας πει με τη βούλα της στατιστικής ποια είναι η καλή μας η πλευρά.

Όσο λοιπόν και αν σου ακούγεται περίεργο μια επιστημονική ομάδα στο πανεπιστήμιο La Trobe University της Μελβούρνης αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα και να μας βοηθήσει να βγάζουμε ακόμη καλύτερες selfies.

Για τις ανάγκες της έρευνας συγκεντρώθηκαν οι 10 πιο πρόσφατες selfies 100 αντρών και 100 γυναικών.

Παρατηρώντας τες οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι στις 535 οι άνθρωποι απλά κοιτούσαν ευθεία, στις 686 έδειχναν τη δεξιά πλευρά του προσώπου τους και στις 779 την αριστερή. Ένα απ’ τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία ήταν ότι η μεγάλη πλειοψηφία των συμμετεχόντων πόζαρε στην ίδια πλευρά σχεδόν κάθε φορά που τραβούσε φωτογραφία, ενώ μόλις το 8% δεν είχε κάποιο στάνταρ μοτίβο.

Έτσι το 41% προτιμά το αριστερό προφίλ, το 31,5% το δεξί και το 19,5% τις ανφάς πόζες.

Σύμφωνα με την ειδικό νευροψυχολογίας Annukka Lindell, που συμμετείχε στην έρευνα, «το αριστερό μάγουλο είναι πιο εκφραστικό γιατί η αριστερή πλευρά του προσώπου ελέγχεται απ’ το αριστερό ημισφαίριο όπου κυριαρχεί το συναίσθημα. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι ενστικτωδώς τείνουν να δείχνουν το αριστερό τους προφίλ όταν τους ζητούν να ποζάρουν για μια φωτογραφία με συναίσθημα και το δεξί για μια φωτογραφία που δεν βγάζει συναίσθημα».

Κάτι ήξερε λοιπόν ο Da Vinci όταν έφτιαχνε τη Μόνα Λίζα, ένα απ’ τους πιο διάσημους πίνακες όλων των εποχών. «Είναι ενδιαφέρον που σήμερα με όλη αυτή την αμεσότητα και τις δυνατότητες που μας προσφέρει η τεχνολογία της φωτογραφίας όλοι τείνουμε ασυνείδητα να προβάλλουμε την αριστερή μας πλευρά», παρατηρεί η Lindell.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn