Ποια dressings σου κάνουν καλό και ποια πρέπει να αποφεύγεις

0
17
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Όλοι ξέρουμε ότι τα λαχανικά είναι απαραίτητο συστατικό για μια υγιεινή διατροφή. Έλα, όμως, που το μαρούλι δεν έχει τόσο ωραία γεύση σκέτο όσο με κάποιο dressing από πάνω. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά που βρίσκεις συνήθως τυποποιημένα όσο γευστικά είναι άλλο τόσο παχυντικά ή φουλ στα συντηρητικά είναι. Άρα μια τρύπα στο νερό.

Και αν δεν μπορείς να το αποφύγεις εντελώς τουλάχιστον φρόντισε να έχεις στο ψυγείο σου τα λιγότερο βλαβερά dressings. Η ακόμη καλύτερα αυτά που μπορείς να φτιάξεις μόνος γρήγορα και απλά. Ποια είναι αυτά στα αποκαλύπτουμε στις γραμμές που ακολουθούν.

Τα do’s

Εσπεριδοειδή

Κάθε dressing με χυμούς εσπεριδοειδών αποτελεί μια υγιεινή επιλογή για τη σαλάτα σου, που επιπλέον θα σου χαρίσει όλες τις βιταμίνες που μπορεί να λείπουν απ’ τη διατροφή σου. Οι περισσότερες vinaigrette έχουν ένα όξινο συστατικό που προέρχεται απ’ το ξίδι, αλλά μπορείς να βρεις και στα εσπεριδοειδή, με μια αίσθηση γλυκύτητας. Μπορείς να ενισχύσεις τη γεύση με φρέσκα βότανα, αλεσμένο κρεμμύδι και ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού.

Ξύδι

Μια απ’ τις πιο safe επιλογές dressing είναι το ξίδι, σε κάθε του εκδοχή. Από βαλσάμικο και βύνης μέχρι ξίδι από κόκκινο κρασί, όλα τους μπορούν να απογειώσουν τη γεύση της σαλάτας. Αν μάλιστα προσθέσεις κάποιο μπαχαρικό όπως φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, κύμινο ή πάπρικα αλλά και φρέσκα βότανα όπως φασκόμηλο, μαϊντανό ή άνηθο θα τα μετατρέψεις σε πολύ fancy dressings. Γνωρίζοντας ότι δύο κουταλιές της σούπας βαλσάμικο έχουν μόλις 28 θερμίδες και καθόλου λιπαρά, μπορείς να απολαύσεις άφοβα τη σαλάτα σου.

Γιαούρτι

Το γιαούρτι είναι το ιδανικό συστατικό για να φτιάξεις μια πιο ελαφριά εκδοχή της αγαπημένης σου κρεμώδους sauce. Με λιγότερα λιπαρά, θερμίδες και νάτριο σε σχέση με τα παραδοσιακά γαλακτοκομικά που χρησιμοποιούνται σε dressings για να αποκτήσουν κρεμώδη υφή (όπως η μαγιονέζα, η κρέμα και η sour cream), το γιαούρτι θα σου δώσει και πλούσια γεύση αλλά και όλα τα προβιοτικά που χρειάζεται το στομάχι σου.

> Ποια σαλάτα είναι η καλύτερη

Αβοκάντο

Τα αβοκάντο έχουν από μόνα τους κρεμώδη υφή και είναι πλούσια σε λιπαρά που ωφελούν την καρδιά. Πολτοποιημένο αυτό το φρούτο αποτελεί την τέλεια βάση για ένα dressing σαλάτας, ειδικά για όσες έχουν ψάρι ή αυγό. Αν θες, πρόσθεσε λίγο πιπέρι καγιέν, χυμό lime ή ντομάτα για να ενισχύσεις τη γεύση του.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn