Άντρες ψηφίζουν το ιδανικό γι’ αυτούς γυναικείο σώμα

0
18
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Είναι θέμα γούστου. Δεν υπάρχει σωστό, λάθος, το τι κορμί τραβά τον καθένα είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Άλλοι έλκονται από τις καμπύλες, άλλοι από τις λεπτές, άλλοι θέλουν ορισμένα κιλά παραπάνω. Το πρόβλημα είναι όταν στους περισσότερους αρέσουν τα πολύ αδύνατα σώματα, εκείνα που δεν αποπνέουν υγεία και προάγουν τα λάθος πρότυπα.

Δυστυχώς αυτό είναι το συμπέρασμα μίας μελέτης που δημοσιεύτηκε αρχικά στο PeerJ και σήμερα σχολιάζουν δύο απ’ τους συγγραφείς της.

Συγκεκριμένα, ρωτώντας άντρες σε 10 χώρες ποιος είναι ο ιδανικός γυναικείος σωματότυπος η έρευνα διαπίστωσε ότι πιο ελκυστικά θεωρούνται τα κορμιά με δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) 19. Πρόκειται για το όριο που ορίζει ένα λιποβαρές σώμα

Επίσης γενικά παρατηρήθηκε ότι προτιμούν τα κορμιά που δείχνουν νιότη και ότι όσο υψηλότερος ΔΜΣ τόσο λιγότερο ελκυστικό ένα σώμα.

«Το fitness έχει να κάνει με δύο πράγματα: την επιβίωση και την ικανότητα αναπαραγωγής. Αυτό που θέλαμε να ερευνήσουμε ήταν η ιδέα του κατά πόσο όταν κοιτάζουμε κάποιον και τον βρίσκουμε ελκυστικό σκεφτόμαστε κατά βάθος το αν μπορεί να αντεπεξέλθει στα δύσκολα και να κάνει παιδιά», εξηγεί ο καθηγητής John Speakman, που ηγήθηκε της μελέτης.

«Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα ξαφνιαστούν που το υπερβολικά αδύνατο θεωρείται ο πιο ελκυστικός σωματότυπος, καθώς αυτό το πρότυπο επικρατεί στα media, τον πολιτισμό και τη μόδα, το σημαντικό είναι ότι τώρα κατανοούμε καλύτερα γιατί συμβαίνει αυτό», σχολιάζει ο δρ Lobke Vaanholt, που συμμετείχε στην έρευνα.

Κι αυτό σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα είναι πως ο χαμηλότερος δείκτης μάζας σώματος θεωρείται πιο ελκυστικός καθώς συνήθως δείχνει γυναίκες μεταξύ 17 και 20 ετών.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn