Ποιόν ψηφίζει για δήμαρχο το εμπορικό κέντρο της Κορίνθου;

  0
  91

  Καλές οι αναλύσεις και οι ασκήσεις επι χάρτου για τα δημοτικά της Κορίνθου, αλλα τι πραγματικά λέει η πόλη και οι πολίτες;
  Μιλάμε όλοι διαρκώς για την Κόρινθο, σαν να είναι κάτι απρόσωπο αλλά η πόλη έχει ονοματεπώνυμα.
  Και όταν κανείς αναφέρεται στο κέντρο, θα πρέπει να έχει επίγνωση των διεργασιών που συντελούνται στον εμπορικό της ιστό.
  Το κέντρο της Κορίνθου έχει περίπου 150 εμπορικά καταστήματα και άλλα 50-60 καταστήματα υγιεινομικού ενδιαφέροντος.
  Μιλάμε για τους πεζοδρόμους και τις παρυφές τους, για να το διευκρινήσουμε.
  Ποιόν ψηφίζουν για δήμαρχο όλοι αυτοί οι καταστηματάρχες, που είναι η καρδιά της οικονομίας και στην πόλη και στον νομό;
  Το 2014 μοιράστηκαν, με τον Αλέξανδρο Πνευματικό να έχει μία ελαφρά υπεροχή. Σήμερα;
  Σήμερα η κατάσταση έχει πλήρως αλλάξει και η αγορά έχει πάρει άλλες αποφάσεις, που δεν έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.
  Η κάθοδος Καλλίρη, ουσιαστικά εξαφάνισε την επιρροή του δημάρχου που ήταν εμφανής στην Εθνικής Αντίστασης, Δαμασκηνού,Πυλαρινού και Ερμού.
  Εχει μειωθεί πολύ αισθητά και η δυναμική του κ.Βασίλη Νανόπουλου,που έχει πάει στον Καλλίρη, λόγω ισχυρών προσώπων, ενώ τον Νίκο Σταυρέλη, δηλώνει ότι θα ψηφίσει η πλειοψηφία των εμπόρων και επιχειρηματιών.
  Δεν είναι τυχαίο αυτό.
  Η αγορά της Κορίνθου απο την μεταπολίτευση και μετά ψήφιζε ΠΑΣΟΚ, σταθερά και πλειοψηφικά.
  Ο Νίκος Σταυρέλης είναι πιο κοντά συναισθηματικά στους ανθρώπους αυτούς και έχει τον πρώτο λόγο κάτι που αντιλαμβάνεται όποιος περπατά στους πεζοδρόμους και μιλά με τον εμπορικό κόσμο.
  Την θέση Σταυρέλη ισχυροποιούν, γνωστοί Νεοδημοκράτες της αγοράς, που δηλώνουν ότι είναι ανοικτά μαζί του…!
  Θα γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Καλλίρη και Σταυρέλη στην αγορά της πόλης της Κορίνθου μέχρι και την τελευταία ημέρα των εκλογών.