ΚΙΝΑΛ | Ο Χρήστος Γκιλίτσης απέναντι στην Φαρμάκη…!

0
245
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στο Κίνημα Αλλαγής, καθώς ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση του βασικού κορμού (περίπου το 70%) των ψηφοδελτίων εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Η τελική έγκριση των ψηφοδελτίων θα γίνει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, με τη Φώφη Γεννηματά που έχει θέσει το κόμμα σε εκλογική ετοιμότητα να συμπληρώνει με τους συνεργάτες της και την «Επιτροπή Ψηφοδελτίων» κομμάτι – κομμάτι το παζλ των «κεντροαριστερών» ψηφοδελτίων.

Της συνεδρίασης θα προηγηθεί γύρος τηλεφωνημάτων – ξεκινά από την προσεχή Δευτέρα – από τον Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη, προκειμένου να ενημερώσει όσους θα πάρουν το «χρίσμα» συμμετοχής στους εκλογικούς συνδυασμούς.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Στην Πελοπόννησο και στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας, εκτός από τον ισχυρό του νομού και νυν βουλευτή Γιάννη Μανιάτη, θα συμμετάσχουν επίσης ο Γιάννης Στεφάνου, ο Ανδρέας Πουλάς και η Παρασκευή Νικολάου.

Στην Αρκαδία, πέραν του βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, στον εκλογικό στίβο εισέρχονται ο διαιτολόγος Δημήτρης Μπερτζελέτος, η Βάνια Παπαδάκου και η Διαμάντω Σαραντοπούλου.

Στην Κορινθία, η Κατερίνα Φαρμάκη θα είναι εκ νέου υποψήφια ενώ, στο ψηφοδέλτιο θα είναι επίσης ο Γιάννης Ανδρέου, ο Χρήστος Γκιλίτσης, ο Νίκος Χανιάς και η Μαργαρίτα Δήμα.

Στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας, φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» οι υποψηφιότητες του Παναγιώτη Αλευρά, του Γιάννη Διονυσόπουλου και του εκπροσώπου της νέας γενιάς Μενέλαου Γερονικολού.

Στη Λακωνία, τη μερίδα του λέοντος στις προτιμήσεις των «Κεντροαριστερών» ψηφοφόρων θα επιχειρήσει να έχει και πάλι ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn