Λύγισε στην παράταση ο ΚΑΟ Κορίνθου…!

0
57
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πάλεψε μέχρι το τέλος ο ΚΑΟΚ αλλά λύγισε στην παράταση…

Τελικά έχασε –

Πανερυθραϊκός-ΚΑΟ Κορίνθου 89-83 (74-74 κ.α.)

Η Δάφνη Δαφνίου ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Β΄Εθνικής Κατηγορίας, καθώς νίκησε εντός έδρας τον Τρίτωνα με 91-85. Το παιχνίδι, πάντως, ήταν ντέρμπι μόνο στα χαρτιά, καθώς οι γηπεδούχοι εξ αρχής πήραν τα ηνία του σκορ και μια καλή διαφορά, πήραν τη νίκη και παρέμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Εύκολο έργο είχε το Παγκράτι στο ΜΕΤΣ κόντρα στην Ένωση Ιλίου, καθώς κέρδισε εύκολα με 77-64. Οι γηπεδούχοι από το πρώτο δεκάλεπτο έδειξαν τις διαθέσεις τους (19-9) και παρότι οι φιλοξενούμενοι μείωσαν (47-43) το Παγκράτι κράτησε τα ηνία του σκορ και πήρε την έκτη του νίκη στον Νότιο όμιλο της Β΄Εθνικής Κατηγορίας.

Σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι, ο Πρωτέας Βούλας νίκησε εντός έδρας τον Παπάγου με 72-70. Οι δύο ομάδες καθόλη τη διάρκεια του ματς ήταν κοντά στο σκορ, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι στο τέλος ήταν αυτοί που πανηγύρισαν και υποχρέωσαν τους φιλοξενούμενους σ΄ακόμη μία ήττα.

Σπουδαίο διπλό πήρε ο Πανελευσινιακός στην Πάτρα, καθώς επικράτησε του Γλαύκου με 93-87 στην παράταση. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες και χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο για να λύσουν τις διαφορές τους. Η ομάδα της Ελευσίνας ήταν καλύτερη στην παράταση και κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Έσπερος Καλλιθέας επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από τη νίκη του κόντρα στον Μανδραϊκό. Οι γηπεδούχοι κατά τη διάρκεια του ματς προηγήθηκαν και με 21 πόντους και άντεξαν στην αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, που κατάφεραν μόνο να μειώσουν στους τέσσερις (97-93).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Πρωτέας Βούλας– Παπάγος 72-70
  • Πεντέλη – Δούκας
  • Γλαύκος – Πανελευσινιακός 87-93 (80-80 κ.α.)
  • Παγκράτι – Ενωση Ιλίου 77-64
  • Δάφνη Δαφνίου – Τρίτωνας 91-85
  • Πανερυθραϊκός – ΚΑΟΚ  89-83 (74-74 κ.α.)
  • Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Οίακας Ναυπλίου
  • Εσπερος – Μανδραϊκός 97-93
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn