Καρασάββας-Μουρούτσος | Δημιουργούν αποτέλεσμα!

    0
    41
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Μπορεί το επικοινωνιακό επιτελείο του δημάρχου Κορινθίων να έχει επικεντρώσει τα πυρά του στον επιχειρηματία Γιώργο Μουρούτσο, αλλά την σκληρή ζημιά μέσα στην πόλη την κάνει ο έτερος σκληροπυρηνικός της παράταξης Σταυρέλη, ο Γιάννης Καρασάββας.
    Ο Γιάννης Καρασάββας, είναι αυθεντικά λαϊκός, χωρίς να λαϊκίζει, ξέρει να μιλά την καθαρή γλώσσα του μικρομεσαίου πολίτη και ιδιαίτερα των νέων, αν και ο ίδιος δεν είναι νέος.
    Σε αντίθεση, με λαϊκίζοντες που προσπαθούν να τον αντιγράψουν ο Καρασάββας, έχει εικόνες, έχει γνώσεις και επίγνωση, της κοινωνίας, ενώ κινείται χωρίς θορύβους.
    Ο Συνοικισμιώτης υποψήφιος, περπατά όλη μέρα τις γειτονιές και τους δρόμους της Κορίνθου, με αποτέλεσμα να έρχεται σε επαφή με δεκάδες πολίτες για τους οποίους αφιερώνει προσωπικά χρόνο στον καθένα, κάτι που ελάχιστοι μπορούν να κάνουν.
    Με τον τρόπο αυτό συμπληρώνει τον Γιώργο Μουρούτσο που κινείται σε άλλο πλάνο και σε διαφορετικά κοινωνικά λόμπυ.
    Ο Γιώργος Μουρούτσος είναι εδώ και αρκετούς μήνες προνομιακός συνομιλητής, εμπόρων και επιχειρηματιών, οι οποίοι ξέρουν ότι μαζί του, οι κουβέντες έχουν μέλλον και δεν αλλάζουν ανάλογα με τον καιρό.
    Πολύ συχνά ο Γιάννης Καρασάββας, δηλώνει δημόσια ότι ο Μουρούτσος, δίνει ηρεμία και σιγουριά σε όλο τον συνδυασμό, κάτι που δεν έχει ξανανοιώσει όσο έχει ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση.
    Και ο Γιώργος Μουρούτσος όταν ρωτάτε για τον Γιάννη Καρασάββα, δηλώνει, ότι ο Γιάννης, βάζει τον συνδυασμό με πειστικό τρόπο, μέσα στα σπίτια και τις καρδιές των Κορινθίων.
    Η συνύπαρξη τους στην πόλη της Κορίνθου, ιδιαίτερα, έχει αποδώσει καρπούς όχι μόνο σε ψηφοφόρους αλλά και σε κοινωνικά στελέχη, που είναι έτοιμα να μπούν στον συνδυασμό και να δημιουργήσουν νέα δυναμική.
    Αεικίνητοι και οι δύο, προσφέρουν στον Νίκο Σταυρέλη, κάτι που του έλειπε. Την άμεση πρόσβαση στην πόλη και σε κοινωνικές ομάδες που δεν μπορεί κανείς εύκολα να προσεγγίσει με τους παραδοσιακούς τρόπους επικοινωνίας.
    Το 2014 πολλοί υποτίμησαν την κοινωνική βάση του Γιάννη Καρασάββα και έτριβαν τα μάτια τους το βράδυ των εκλογών.Το ίδιο έκαναν και με τον Γιώργο Μουρούτσο.
    Η συνύπαρξη τους αυτή την στιγμή παράγει αποτέλεσμα και δύναμη.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn