Κάνει “μεταγραφές” με λεφτά των δημοτών της Βόχας…!!!!!!

0
67
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αυτά που συμβαίνουν στον δήμο Βέλου-Βόχας,πιθανόν να μην συμβαίνουν πουθενά.
Ο δήμαρχος κ.Παπακυριάκος, προσπαθεί να περάσει ένα προφίλ, ατσαλάκωτου και πανίσχυρου δημάρχου, ενώ είναι γεγονός ότι 9 χρόνια ο ίδιος δεν έχει να παρουσιάσει ούτε ένα έργο,που να έχει την υπογραφή του, την ίδια στιγμή που έχουν επιδεινωθεί όλες οι συνθήκες,που προάγουν την ποιότητα ζωής.
Ομως όπως γινόταν στα πρώην καθεστώτα της Ανατολικής Ευρώπης και σε άλλες τριτοκοσμικές χώρες, χρησιμοποιείται ο δήμος για να μείνει στην θέση του το σύστημα του Βέλου ή όπως λέει εύστοχα, ο “τρελός” του χωριού (που τα έχει 400). για να ζήσουμε την 3η…Λαμπροπουλιάδα…!
“Μεταγραφές” υποψηφίων με λεφτά του δήμου.
Θα αναφέρουμε 3 παραδείγματα για να γίνει κατανοητό τι έχουν να παλέψουν οι αντίπαλοι του κ.Παπακυριάκου.
-Ο γαλαντόμος δήμαρχος έδωσε δώρο ένα αυτοκίνητο του δήμου στο αστυνομικό τμήμα Βραχατίου και μετά απο λίγες ημέρες πέτυχε…την μεταγραφή του δημοτικού συμβούλου κ.Γκατζογιάννη απο τον συνδυασμό του Νίκου Τσίτουρα…!
-Στην οικονομική επιτροπή εργολάβος απο το Καλέντζι πήρε 200.000 ευρώ απευθείας αναθέσεις και το βράδυ στο καφενείο του χωριού…έγινε η μεταγραφή συγγενούς του εργολάβου στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου….!
-Το βράδυ της Παρασκευής με λεφτά του δήμου, στήθηκε εκδήλωση στο ξενοδοχείο “Αλκυών”, με το σωματείο λόγους και τέχνης “Αλκυονίδες”, το οποίο κατέληξε η πρόεδρος του σωματείου να ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφια με τον κ.Παπακυριάκο….!
Η πλειοψηφία των παρευρισκομένων αντέδρασε γιατί κατάλαβαν ότι τους εγκλώβισαν με άλλοθι τον πολιτισμό για να στήσουν μία προεκλογική φιέστα.
Και συνεχίζεται αυτό, σε αγαστή συνεργασία με στελέχη της ΝΔ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, που επενδύουν προφανώς πολιτικά πάνω στον κ.Παπακυριάκο.
Με το καλό λοιπόν…άλλα 4 χρόνια απραξίας στον δήμο Βέλου-Βόχας
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn