Η μητέρα των μαχών θα δοθεί…στο Σοφικό…!

    0
    489
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Νεώτερες πληροφορίες για το ρεπορτάζ.

    Οταν γράφαμε το κείμενο το μεσημέρι, δεν γνωρίζαμε γιατί δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό ότι απο τον συνδυασμό του κ.Βασίλη Νανόπουλου, επικεφαλής στον δήμο Σολυγείας θα τεθεί η πολιτικός μηχανικός κα. Νικολέτα Γιάννου.

    Η κα. Γιάννου είναι πρώην δημοτική σύμβουλος Κορίνθου.

    Είμαστε υποχρεωμένοι για την ακρίβεια να ενημερώσουμε το ρεπορτάζ μας.

    Οι εκλογές στον δήμο Κορινθίων, δεν έχουν ενδιαφέρον μόνο μέσα στην πόλη αλλά και στους πρώην δήμους στους οποίους θα δοθεί μεγάλη μάχη.
    Η μητέρα των μαχών όμως θα δοθεί στον πρώην δήμο Σολυγείας ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Μιχάλη Χατζή, την Μηχανικό κα. Γιάννου και πιθανότατατ τον γιατρό Σωτήρη Παπαδημητρίου.
    Ο κ.Χατζής θα κατέβει με τον Αλέκο Πνευματικό και δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα έχει και την ενίσχυση της κα. Λύτρα, αφού πληροφορίες λένε ότι μπορεί να μην είναι υποψήφια ή να μην είναι με τον δήμαρχο…
    Να λάβουμε υπ’όψιν μας ότι ο πρώην δήμος Σολυγείας έχει μόνο μία έδρα και αναμένεται να γίνει πόλεμος.
    Ο πιο σκληρός ίσως πόλεμος απο όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.
    Οποιος συνδυασμός έλθει πρώτος στην δημοτική ενότητα παίρνει και την έδρα.
    Στο Σοφικό δεν έχουν μετρηθεί οι συνδυασμοί Σταυρέλη και Καλλίρη και κανείς δεν μπορεί με ασφάλεια να εκτιμήσει ποιός μπορεί να έλθει πρώτος.
    Για τον αντιδήμαρχο κ.Χατζή η παραμονή του στην μονοεδρική της δημοτικής ενότητας Σολυγείας είναι ένα μεγάλο ρίσκο που δείχνει να το παίρνει…!
    Το 2014 στην Σολυγεία ο Αλέκος Πνευματικός πήρε 1053 ψήφους και ο Βασίλης Νανόπουλος 882, εννοείται την πρώτη Κυριακή των εκλογών.
    Σήμερα το Σοφικό είναι ρευστό και κάθε εκτίμηση είναι στον αέρα.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn