Ολυμπιακός Λουτρακίου vs Περαχώρα | Το ντέρμπι….!

0
124
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με την άκρως ενδιαφέρουσα 11η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα (15:00) της  Κυριακής  9/12/18, το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Μία αγωνιστική όπου περιλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στους δύο ισόβαθμους πρωτοπόρους  και συνδημότες , τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και τον ΑΟ Περαχώρας, που θα διεξάχθει στο «Θώδειον» στάδιο Λουτρακίου, με το νικητή να ξεφεύγει κατά τρεις βαθμούς και να έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την άνοδό του στην Α κατηγορία με τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ενδιαφέρον έχουν και οι υπόλοιποι αγώνες του προγράμματος. Νικηφόρο αποτέλεσμα  αναζητούν και ο Ισθμιακός με τον Ολυμπιακό Άσσου, για να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για άνοδο.

Και οι δύο ομάδες δοκιμάζονται εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός Άσσου στο Ζευγολατιό με τον Άρη Βοχαϊκού, που με νίκη θα έχει ελπίδες  για την διεκδίκηση ενός «εισιτηρίου» ανόδου  και ο Ισθμιακός στο Ξυλόκαστρο κόντρα στον Πανευρωστινιακό.

Στα Αθίκια ο ΑΠΣ Αγιάννης υποδέχεται τον Ηρακλή Λεχαίου. Και οι δύο ομάδες αναζητούν την νίκη ο μεν Αγιάννης για την παραμονή του στην κατηγορία, ο δε Ηρακλής για να μην  χάσει την επαφή του με την κορυφή και τις όποιες ελπίδες του για άνοδο. Τα ίδια ισχύουν και για τον αγώνα του ουραγού ΑΟ Μαψού με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι μάχες ανάμεσα σε ΑΟ Ασπροκάμπου με Εθνικό Ξυλοκέριζας και ΑΟ Λεχαίου με Πανσολυγειακό .

11η Αγωνιστική 
ΣΦΛ Ολυμπιακός ΑΟ Περαχώρας
Πανευρωστινιακός Ισθμιακός
Άρης Βοχαϊκού Ολυμπιακός Άσσου
ΑΠΣ Αγιάννης Ηρακλής Λεχαίου
ΑΟ Λεχαίου Πανσολυγειακός
ΑΟ Ασπροκάμπου Εθνικός Ξυλοκερίζης
ΑΟ Μαψού Θύελλα Κ. Διμηνιού

korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn