Νίκας | “…διχίλιαρα, τριχίλιαρα και… κέτερινγκ…απο Τατούλη”

0
40
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα  στις 7.00 το απόγευμα η εκδήλωση που φέρει την σφραγίδα της ΝΔ και των ΝΟΔΕ στην Πελοπόννησο, με σημείο αναφοράς την Τρίπολη και το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο. Σε αυτήν ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας που θα καταθέσει την πρότασή του από την “καρδιά” της Περιφέρειας για την επικείμενη εκλογική “μάχη”, ενώ το παρών θα δώσει και ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, και φυσικά, το σύνολο του πολιτικού προσωπικού του κόμματος σε επίπεδο Περιφέρειας, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης της υποψηφιότητας του κ. Νίκα.

Την ίδια ώρα οι τόνοι της αντιπαράθεσης από νωρίς έχουν ανέβει σε υψηλά επίπεδα με τον Παναγιώτη Νίκα στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Καλαμάτας, να προχωρά σε αναφορές που είχαν έμμεση στόχευση την πολιτική που ακολουθεί η περιφερειακή αρχή του κ. Τατούλη και να σημειώνει μεταξύ άλλων κάνοντας λόγο για προσπάθειες χειραγώγησης με κρατικά και ευρωπαϊκά χρήματα: “…πώς θα υπηρετήσεις το κοινό συμφέρον όταν – ας πούμε – χρησιμοποιείς τρόπους και μεθόδους που είναι κατά του κοινού συμφέροντος; Μια μέθοδος είναι μια πεντασέλιδη κατάσταση, η οποία αναφέρεται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου που χρηματοδοτούνται. Δηλαδή, μια προσπάθεια χειραγώγησης του κοινού με αυτόν τον τρόπο, με κρατικά και με ευρωπαϊκά χρήματα”.

Μάλιστα, ο κ. Νίκας προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω στεκόμενος έμμεσα στα όσα εξελίχθηκαν με την πρόσφατη εκδήλωση της περιφερειακής αρχής στο Μέγαρο Χορού «…η προσπάθεια χειραγώγησης του κόσμου, η προπαγάνδα με χρήματα της Ε.Ε. ή με χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού, είναι μια ευθεία παρέμβαση στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης… Έχουμε τον μπεζαχτά, έχουμε το χρήμα και τώρα θα σας δείξουμε… Μήπως το φέραμε από το χωριό μας; Απέδειξα με στοιχεία για το γίνεται με τα λόγια και ότι δεν υπάρχει ουσία παρά μόνο προπαγάνδα και διχίλιαρα και τριχίλιαρα, να υπάρχει ένα κέτερινγκ να ταΐζουμε και υποτίθεται ότι υποστηρίζουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις”.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn