Μήπως τρελάθηκε ο Μητσοτάκης ή κάτι άλλο συμβαίνει;;;;;

0
56
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Yπάρχει μία μερίδα οπαδών και στελεχών της ΝΔ στην Κορινθία αλλά και την Πελοπόννησο,που θεωρούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι επιτελείς της οδού Πειραιώς, ξαφνικά τρελάθηκαν και διαλύουν το κόμμα.
Δηλαδή εκεί που ο Τατούλης παίρνει για πλάκα 50%,πάει ο Μητσοτάκης και του στήνει τον Νίκα,για να χάσει την περιφέρεια που θα του πρόσφερε ο Πέτρος…
Οπως και στην Κόρινθο,ας πούμε ενώ η ΝΔ είχε στο τσεπάκι, τον δήμο Κορινθίων, ο Μητσοτάκης που δεν θέλει να γίνει πρωθυπουργός…είπε να κατεβάσει τον Καλλίρη…έτσι για χαβαλέ.
Να το λένε αυτό άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ εμπλοκή με κόμματα στην ζωή τους δικαιολογούνται.
Να το λένε όμως “στελέχη”,που υποτίθεται ότι ξέρουν πως λειτουργούν τα κόμματα, είναι πολιτικά τραγικό και δείχνει ότι δεν κατάλαβαν τίποτα από την συμμετοχή τους στα κόμματα.
Οι λόγοι που οδήγησαν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του, προφανώς είναι πολύ σοβαρότεροι από αυτούς που μπορεί κάποιος να σκεφτεί ή να σχολιάσει σε ένα καφενείο.
Η ΝΔ είναι γνωστό σχεδόν σε όλους ότι τους τελευταίους μήνες έχει κάνει μετρήσεις στην Πελοπόννησο και σε πόλεις και έχει εικόνα των πραγμάτων.
Πέρα απο αυτό όμως βρίσκεται σε μία πολύ υψηλή φάση συσπείρωσης η οποία θα μεγαλώνει όσο θα πλησιάζουν οι βουλευτικές εκλογές.
Αν οι εκλογές γίνουν πριν απο τον Μαϊο και τις πάρει ο Μητσοτάκης, ακόμα και οι αδαείς αντιλαμβάνονται οτι οι υποψήφιοι με τα στηρίγματα του, Νίκας, Σμυρνιώτης,Καλλίρης κλπ, αποκτούν ισχυρό πλεονέκτημα απέναντι σε όποιον άλλο έχουν αντίπαλο.
Αλλα ακόμα και αν γίνουν μετά τον Μαϊο, με τόσο υψηλή συσπείρωση η ΝΔ, οι στηριζόμενοι υποψήφιοι, περιμένουν πολλά από τους εκλογείς της παράταξης,η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων θα πάει με το κόμμα.
Απόψε ο Μητσοτάκης κατεβαίνει στην Τρίπολη και ο λόγος είναι ένας και καθαρός. Είναι εκεί όχι μόνο για να στηρίξει το πρόσωπο του υποψήφιου περιφερειάρχη αλλά για να θέσει σε πλήρη ετοιμότητα τις οργανώσεις της Πελοποννήσου και να σβήσει με την παρουσία του, τις όποιες προσωπικές διαφωνίες υπάρχουν.
Και είναι σίγουρο ότι κανείς δεν θα μεταφέρει μπροστά στον Μητσοτάκη, τα παράπονα του ή να του πεί ότι κάνει, λάθος επιλογές.
Κάποιοι δεν θα πάνε,δηλώνοντας έτσι, την αντίδραση τους αλλά θα μείνει εκεί ως αντίδραση και τίποτα παραπάνω.
Τα κόμματα προχωρούν και σπάνια κοιτούν πίσω,για να μετρήσουν απώλειες σε πρόσωπα.
Κάποια στελέχη το ξέρουν αυτό και κάποιοι όχι, με αποτέλεσμα όσοι το ξέρουν να φωνάζουν δίκαια και οι άλλοι που δεν το ξέρουν…απλά φωνάζουν…!
Όσοι υποτιμούν τα κόμματα ή δεν τα ξέρουν ή απλά βρίσκονται σε αφασία.
Όμως ο Μητσοτάκης το ξέρει και για αυτό,απόψε είναι στην Τρίπολη και θα αποθεωθεί….!!!!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn